Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Snúbenci "VémoLela" to prehnali! Za vodné radovánky až 20-tisícová pokuta!
Zdielať na

Snúbenci "VémoLela" to prehnali! Za vodné radovánky až 20-tisícová pokuta!

Archívna reportáž

Odkedy opäť ožil párik "Vémolela", zdá sa, že sa zaľúbenci vznášajú na ružovom obláčiku. No tak trochu príliš ďaleko od reality, keďže sa nechali uniesť až za hranice opatrení. No tentokrát môžu mať ich fotky na sociálnej sieti neblahý dopad aj na luxusné slovenské kúpele, ako informoval Denník N.

O tom, že v Rajeckých Tepliciach Vémola so svojou rodinou dovolenkuje, ako prvý informoval portál sme.sk.

MMA zápasník Karel Vémola (35) a modelka Lela Ceterová (31) sa po septembrovom rozchode v decembri zasnúbili. Ako darček sa rozhodli kúpiť si pobyt pri mori v ich obľúbenom Dubaji, kde boli len pred pár týždňami. Niečo sa ale pokazilo a celá rodinka sa musela z letiska tesne pred odletom vrátiť domov aj s dcérkou Lili a jej dvomi nevlastnými súrodencami. Lela si následne spomenula na úžasné kúpele v Rajeckých Tepliciach, v jej rodnom kraji. A celá rodinka sa tam vybrala stráviť predĺžený víkend, ktorý ale môže vyjsť kúpele veľmi draho, píše Denník N.

Z relaxačného pobytu v Rajeckých Tepliciach posielali fanúšikom fotografie s komentármi prostredníctvom sociálnej siete. "Príjemná atmosféra celej našej rodine vyčarila úsmev na tvári," okomentovala Lela jednu z fotorafií z luxusného kúpeľného rezortu. "Perličkový kúpeľ je úžasná forma masáže aplikovaná na celé telo pomocou vzduchových bubliniek. Veľký relax pre mňa, môj muž mi behom kúpeľa robil spoločnosť," pridala pochvalu Lela a až má človek dojem, že ide o platenú spoluprácu. Na inej fotke zas pár šantí spoločne s deťmi v termálnom bazéne. Onedlho sa ale vyskytol vážny problém.

Vypočujte si rozhovor s Vémolom krátko po rozchode s Lelou:

Niektorí zvedavci sa totiž začali spokojného páru pýtať, ako je možné, že v čase obmedzení v rámci prísnych opatrení v boji proti pandémii sa mohli takto neviazane zabávať v slovenských kúpeľoch. Podľa vládnych nariadení by mali byť takéto zariadenia pre verejnosť uzatvorené. Zamilovaný párik im síce na túto otázku neodpovedal, ale odpoveď na ňu by dostali, keby si pozornejšie prečítali oficiálnu webovú stránku tohto kúpeľného zariadenia. Tam sú jasne napísané podmienky, splnením ktorých je možné kúpele absolvovať. "Pre návštevníkov s odporúčaním od lekára sú kúpele otvorené," môžu sa dočítať záujemcovia o kúpeľný pobyt.

Na základe týchto podmienok kúpeľov by Vémola, poznamenaný náročnými zápasmi telesne a možno aj duševne, iste odporučenie lekára dostal. Termálna voda kúpeľov v Rajeckých Tepliciach je priam ideálna na liečenie jeho problémov. Ale už ťažšie by hľadala dôvod na liečenie Lela, o ich kamarátoch a deťoch nehovoriac. A najmä súdiac podľa viacerých fotografií z ich pobytu v kúpeľoch to nevyzerá na liečbu. Pravdepodobne na túto skutočnosť niekto upozornil aj zodpovednú inštitúciu a tá po kontrole zariadenia potvrdila, že v kúpeľoch sú aj hostia bez lekárskeho odporučenia. "Tieto zistenia budú podkladom pre správne konanie voči prevádzkovateľovi zariadenia," vyjadrila sa pre Denník N hovorkyňa úradu verejného zdravotníctva Daša Račková. Proti prevádzkovateľovi kúpeľov sa začalo správne konanie a hrozí mu pokuta až do výšky 20 tisíc eur za nedodržanie vládnych nariadení.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie