Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príprava na bábätko? Zasnúbený seriálový Chandler očaril novým prírastkom!
Zdielať na

Príprava na bábätko? Zasnúbený seriálový Chandler očaril novým prírastkom!

Archívna reportáž

Predstaviteľ Chandlera z Priateľov, Matthew Perry (51), prežil vo svojom živote mnoho vzťahov. Zatiaľ najdlhšie mu vydržal vzťah s herečkou Lizzy Caplan, ktorý s ňou prežíval v rokoch 2006 až 2012. No jeho najznámejšia  priateľka bola iste slávna herečka Julie Roberts, s ktorou chodil ešte na začiatku svojej kariéry, v rokoch 1995 až 1996. Vo svojom živote prešiel aj veľmi ťažkou fázou, keď podľahol alkoholu a drogám. Teraz je už zrejme v poriadku a dokonca vyzerá, že našiel aj tú správnu ženu do svojho života.

Hoci sa ťažko určuje, ktorý zo šiestich predstaviteľov seriálových Priateľov je ten najobľúbenejší, do top trojky možno s pokojným svedomím umiestniť Chandlera Binga, teda Matthewa Perryho. Podarilo sa mu vystúpiť aj zo svojho seriálového "tieňa" a zahral si aj vo viacerých príjemných filmoch. No jeho život pre rôzne závislosti až taký dokonalý nebol. Podpísalo sa to na jeho vzhľade aj zdraví. Napriek tomu ale do jeho života vstúpila láska.

Po viacerých nevydarených vzťahoch spoznal Perry v roku 2019 krásnu mladú ženu, Molly Hurwitz (29) a práve ju sa rozhodol aj požiadať o ruku. Dvojica sa síce vraj v máji minulého roka nakrátko rozišla, ale po čase sa opäť sa dali dokopy. Priatelia herca tvrdia, že Molly je pre neho konečne tá pravá. Táto sympatická žena začala svoju kariéru v podateľni agentúry ICM Partners, do jej pracovných povinností patrilo doručovanie pošty. Pre Perryho je "najlepšia žena na celej planéte", ako o nej prehlásil časopisu The People.

Pozrite si Mattyho najlepšie scény z Priateľov:

Kedy bude mať dvojica sobáš zatiaľ síce nevedno, ale obaja už žijú v spoločnej domácnosti. Do nej pribudol nedávno ďalší člen rodiny, rozkošný psík. Je to ešte len šteniatko plemena labradoodle a pomenovali ho Alfred. Dokonca už má založený vlastný instagramový účet. "Toto som ja a Alfred. Kto je rozkošnejší? Radšej neodpovedajte," položil básnickú otázku jeho majiteľ Matthew Perry k spoločnej fotografii s novým členom rodiny. Alfred totiž, čo sa týka rozkošnosti, rozhodne nemá v rodine konkurenciu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alfred P (@alfreddoodleperry)

Labradool Alfred je krížencom labradorského retrívera a pudla. Odkedy sa objavila na Instagrame jeho fotografia, nazbieral už takmer 80 tisíc verných priaznivcov. A tí netrpezlivo očakávajú ďalšie príspevky a fotografie z jeho života v Perryho domácnosti.

Perryho snúbenica je skutočne krásna žena:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Pamätníci Priateľov pripomínajú hercovi, keď ako predstaviteľ Chandlera v jednej epizóde tvrdil, že je na psov alergický. Vtedy ale domnelou alergiou maskoval svoj strach zo psov. To, s akou láskou sa mazná so svojim psíkom na fotografiách, ale jasne dokazuje, že v skutočnosti Perry naopak psov veľmi miluje, najmä toho svojho. A ako sa už neraz potvrdilo, po zaobstaraní si psíka môže čoskoro prísť aj bábätko. V prípade päťdesiatnika Perryho sa hodí povedať, že už by bolo aj načase.

Pre ženu

Najčítanejšie