Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kráľ tajnostkárov! Hviezdny herec tajil manželstvo od svadby až po rozvod!
Zdielať na

Kráľ tajnostkárov! Hviezdny herec tajil manželstvo od svadby až po rozvod!

Zdroj: joj.sk

V Hollywoode sa iba máločo utají, vždy a všade pripravení paparazzi striehnu na každom rohu na menší alebo väčší úlovok. Nuž a čím je človek známejší, tým viac musí rátať s tým, že sa o svoje súkromie chtiac či nechtiac musí deliť s verejnosťou. Husársky kúsok sa podaril hercovi známemu z filmu Vykúpenie z väznice Shawshank, ktorý dokázal tajiť manželstvo s mladšou partnerkou až do ich rozvodu.

Herec Tim Robbins (62) nedávno prekvapil svojich fanúšikov, keď podal žiadosť o rozvod so svojou mladou manželkou rumunského pôvodu. Nikto totiž ani netušil, že je vôbec ženatý. Nie je dokonca ani známe, ako dlho trvalo ich manželstvo. Ako informoval portál TMZ.com, ktorý správu priniesol ako prvý, dvojica sa zoznámila počas práce v jeho neziskovej organizácii.

Tim Robbins sa po boku peknej Rumunky menom Gratiela Brancusi objavil v posledných rokoch niekoľkokrát a ich vzťah nebol tajomstvom. Avšak o svadbe netušil azda ani jeho najzarytejší fanúšik, keďže sa o ňom šepkalo, že nie je veľký priaznivec inštitúcie manželstva. Ani matku svojich dvoch synov, herečku Susan Sarandon, si nevzal ani po 20 rokoch spolužitia a v roku 2009 sa ich cesty rozišli. Avšak Gratiela, ktorej vek je neznámy, starnúceho herca predsa pred oltár dostala. Zoznámiť sa mali v jeho ochotníckom divadle The Actor´s Gang, kde pracuje Gratiela ako marketingový koordinátor a Tim ako umelecký riaditeľ.

Medzi Timove najvýraznejšie filmové úlohy patrí najmä tá vo filme Vykúpenie z väznice Shawshank, kde si zahral po boku ďalšieho oscarového herca Morgana Freemana:

Podľa informácii na jej profile LinkedIn sa dá dedukovať, že je Gratiela približne vo veku jeho synov Jacka (31) a Milesa (28), keďže svoje vysokoškolské štúdium ukončila na bukureštskej univerzite v roku 2012. S nimi sa podľa fotiek, ktoré priniesol spomínaný denník, stihla zoznámiť aj absolvovať hokejový zápas prestížnej NHL. V roku 2019 sa pár ukázal na červenom koberci pri príležitosti premiéry filmu Dark Waters a už vtedy sa jej na ruke blyšťal luxusný diamantový prsteň, avšak o svadbe sa ani jeden z nich nezmienil.

Fotky Tima s čoskoro exmanželkou si môžete pozrieť TU.

​Podľa informácii spomínaného denník požiadal herec o rozvod posledný januárový týždeň na jednom z losangelských súdov. Zatiaľ nie sú oficiálne známe dôvody rozvodu, ani to, či sa dvojica na ukončení manželstva dohodla. Tima Robbinsa môžu diváci poznať z mnohých filmov, no sošku Oscara a taktiež Zlatý Glóbus mu priniesla úloha Davea Boyla v thrilleri Tajomná rieka, v ktorom si zahral po boku hercov Seana Penna či Kevina Bacona.

Súvisiace články

Najčítanejšie