Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Prečo mu to spravila?! Speváčka úplne príšerne ostrihala synčeka!
Zdielať na

Prečo mu to spravila?! Speváčka úplne príšerne ostrihala synčeka!

Archívna reportáž

Porodila syna najbohatšiemu mužovi planéty, a napriek tomu,či možno práve preto, ostala kanadská speváčka rovnako "strelená". Tí, ktorí excentrickú umelkyňu sledujú na sociálnej sieti majú o zábavu väčšinou postarané. Nielenže pravidelne predvádza uletené outfity a mejkapové kreácie, svojim fanúškom v komentároch aj často osobne odpovedá. Teraz, keď už je mamou, má však nového pána na holenie - a to doslova.

Speváčka Grimes ostala verná svojej povesti aj po narodení synčeka s robotickým menom. Malého X Æ A-12 ostrihala aktuálne umelkyňa podľa svojich predstáv a možností rovno vo vani. Predlohou jej bol pritom hrdina z historického seriálu na obľúbenom strímovacom kanále.

Elon Musk bol iba nedávno vyhlásený za najbohatšieho muža planéty. Jeho partnerka sa síce majetkom nemôže rovnať ani približne, no značne šialení sú obaja. Sú veľkými fanúšikmi fantasy a sci-fi, o čom napokon svedčí aj meno malého miliardárskeho dediča. Grimes však nezanevrela na svojich fanúšikov a zdieľa s nimi mnohé radosti zo svojho súkromia.

Aj miliardár Elon Musk je človek do voza i do koča a občas podľahne malému výstrelku, napríklad aj pokusu o rapovanie:

​Pri nedávnom kúpaní malého X Æ A-12 vzala do rúk hrebeň a nožnice a vytvorila mu frizúru podľa Uhtreda, anglosaského grófa s vikingskými predkami. "Nie som si istá, či sa mi ten účes podaril, ale už je z neho Viking," napísala k príbehu a pridala emoji prekrížených mečov. "Tento účes je inšpirovaný seriálom The Last Kingdom (Posledné kráľovstvo) z Netlfixu, ktorý je podľa mňa umeleckým dielom," dodala ďalej s odkazom na úspešný seriál o vikingoch, ktorí medzi sebou bojovali o obsadenie vtedajšej Británie. A tak kým sa nič netušiaci malý chlapček hral vo vani s gumenými hračkami, jeho extravagantná mama mu skutočne príšerne oholila obe strany malej hlavičky.

Grimes ostala aj popri úlohe mamy verná svojmu extravagantnému fantasy imidžu, a zdá sa, že syna bude viesť podobným smerom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

Takto ostrihala Grimes malého X Æ A-12 počas rutinného kúpeľa:

​Iba začiatkom januára 2021 zdvihla Grimes vlnu diskusií, keď po tom, čo sa infikovala koronavírusom napísala, že si ochorenie užíva. Časť jej fanúšikov a širšej verejnosti však zobrala jej komentár veľmi osobne, keďže nie každý má to šťastie prekonať COVID-19 s miernymi príznakmi, a mnohých ich blízkych dokonca stál aj život. Avšak speváčka Grimes je známa tým, že jej vnímanie sveta je celkom odlišné, a mnohí jej skalní fanúšikovia veria, že svoje slová vyslovila a napísala tak trochu mimo realitu a nechcela sa nikoho dotknúť.

Súvisiace články

Najčítanejšie