Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate si získala srdcia všetkých žien! Stačil tento detail, ktorý ale neunikol nikomu!
Zdielať na

Kate si získala srdcia všetkých žien! Stačil tento detail, ktorý ale neunikol nikomu!

Archívna reportáž

Povinnosti vojvodov z Cambridge voči britským občanom neprestávajú platiť ani v čase covidovej pandémie. Zmena pri plnení pracovných záväzkov Williama a Kate nastala len v tom, že sa skoro vôbec nezúčastňujú oficiálnych programov osobne, ale pomocou video prenosov prostredníctvom sociálnych sietí. Stredobodom záujmu britskej verejnosti sa stala predovšetkým Kate. Aktuálne mimoriadne zaujala svojou korunou krásy.

Vojvodkyňa Kate a jej nový imidž, ktorý predviedla počas virtuálnych videorozhovorov v súvislosti s dôležitými udalosťami počas januára, je v Británii témou číslo jedna. Hoci hovorila manželka následníka trónu o vážnych témach, evidentne ešte viac zaujali márnotratnú časť divákov jej vlasy.

V stredu 27. januára si vojvodkyňa z Cambridge uctila Mezinárodný deň pamiatky obetí holokaustu vo videorozhovore so Zigi Shipperom a Manfredom Goldbergom, ktorí prežili nacistický tábor smrti. Počas rozhovoru, ktorý viedla zo svojej pracovne, pôsobila Kate ako obvykle veľmi uvoľnene a príjemne. Diváci ale postrehli zmenu jej účesu. Nebola to pritom tento rok jediná zmena v úprave vlasov vojvodkyne, na ktoré vďaka ich hustote a kvalite môže byť oprávnene pyšná. Vidno, že im venuje primeranú a potrebnú pozornosť. V rámci lockdownu sa ale zrejme musí spoliehať najmä na seba, nielen na profesionálov, ktorí sa jej obvykle starali o vlasy.

Kate je známa vždy nadýchanými kaderami a dokonalým účesom:

​Na rozhovor zvolila úplne jednoduchú úpravu vlasov. Nechala ich voľne rozpustené, bez umelo vyrobených voľných vĺn s pomocou natáčok či kulmy, ktoré zvyčajne lemovali jej peknú tvár a ramená, kde jej kadere končili. Po zhliadnutí videa sa mnohým zdalo, že okrem zmeny úpravy vlasov ich má aj o čosi tmavšie, ako bolo vidno donedávna. "To, že si teraz nemôže nechať zastrihnúť končeky, poskytlo jej vlasom čas, aby voľne rástli. A menší styling jej vlasy povzbudil a teraz vyzerajú zdravšie," skonštatoval pre magazín Femail vlasový stylista James Johnson, keď si aj on pozrel spomínané video s Kate. 

V rámci ďakovnej reči členov kráľovskej rodiny britským zdravotníkom za ich obetavú prácu počas pandémie covidu-19, mala Kate pre zmenu časť vlasov na vrchu stiahnutú do chvosta. Videokonferenciu s pracovníkmi poradenskej linky a podpory pre britský hospic “Just B” viedla Kate s Williamom z domáceho gauča a mala všetky vlasy jednoducho v cope. "Rovnako ako mnoho ďalších ľudí, aj ju lockdown prinútil vyskúšať nové štýly, do ktorých by pred pandémiou nikdy nešla. Dlhšie, odrastené vlasy jej ale skutočne svedčia," myslí si známy stylista celebrít. Tmavšia farba je podľa neho jednoducho spôsobená tým, že si ich teraz nezosvetľuje a konečne možno vidieť ich prirodzenú farbu. Najlepšie na tejto vlasovej hitparáde je ale to, že aj totou na pohľad zanedbateľnou drobnosťou si Kate získala srdcia fanúšikov. Dokázala vraj, že netrpí "papalášizmom", a tak, ako milióny iných žien, aj ona dodržiava pandemické opatrenia, hoci to aj znamená, že jej vlasy nie sú obvykle veľkolepo upravené.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie