Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková po neoprávnenom očkovaní splnila sľub! Už zarezáva v prvej línii!
Zdielať na

Cibulková po neoprávnenom očkovaní splnila sľub! Už zarezáva v prvej línii!

Archívna reportáž

Najúspešnejšia slovenská tenistka, 31-ročná Dominika Cibulková, spôsobila minulý týždeň obrovský škandál, keď sa nechala neoprávnene zaočkovať proti koronavírusu. Síce sa ospravedlnila a tvrdila, že za tým nebol zlý úmysel, hnev verejnosti bol ale obrovský. Nepochybne aj preto sa pokúsila napraviť si renomé pomocou pri celoplošnom testovaní.

Dominika Cibulková zareagovala na výzvu Ministerstva zdravotníctva SR, aby prišla pomôcť do prvej kontaktnej línie. Napokon, vďaka očkovaniu by už mala byť chránená voči ochoreniu aj pri kontakte s potenciálne nakazenými.

Cibulková nezaváhala a v utorok ráno sa prihlásila Národnom ústave detských chorôb (NÚDCH) v Bratislave, kde má službu ako výpomoc pri celoplošnom testovaní. Oblečená v ochrannom odeve nastúpila o siedmej ráno za prítomnosti mnohých novinárov.

​Dominika má na starosti administratívu, teda zapisovanie osobných údajov testovaných ľudí.  "Naplánované to mám od 7. hodiny do 12. Je to moja priorita, ale moja priorita číslo jeden je môj 7-mesačný syn a ten ma tiež potrebuje," povedala celkom jasne tenistka, čo je pre ňu najdôležitejšie. Je to aj pochopiteľné, Jakubka stále dojčí a tak je poldenná služba maximum, čo si môže z časového hľadiska dovoliť.

Dominika prekvapivo na Instagram nič z dnešného dňa nepridala:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Neoprávnene zaočkovaný však bol aj jej manžel, Michal Navara. Ten sa ale v utorok neukázal, no dôvod je celkom predvídateľný. Kým je v službe Dominika, niekto musí byť s ich synom. "Myslím si, že ja som bola tá hlavná osoba, tá medializovaná, kvôli ktorej sa to celé spustilo. Takže ja som dneska za to zodpovedná," sypala si Cibulková popol na hlavu a ospravedlnila tým aj manželovu neprítomnosť. Na druhej strane, testovanie sa len rozbieha, keby veľmi chceli ukázať dobrú vôľu, príležitostí majú ešte kopec. Tenistka nezabudla dodať ani výzvu smerom k verejnosti, aby sa očkovania nebáli, ona sama nemala žiadnu zásadnú reakciu, len krátkodobé stuhnutie svalu okolo miesta vpichu, ako povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie