Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Priznanie Ondreja Kandráča: Bez TOHTO by bol jeho život chudobnejší!
Zdielať na

Priznanie Ondreja Kandráča: Bez TOHTO by bol jeho život chudobnejší!

Archívna reportáž

Obľúbený hudobník, moderátor a zabávač, hviezda jojkárskej šou Všetko, čo mám rád, onedlho 43-ročný Ondrej Kandráč, bude na rok 2020 spomínať s veľmi zmiešanými pocitmi. Je ale dosť možné, že prevládnu pozitívne emócie - všetky nepríjemnosti spojené s pandémiou totiž nepochybne znegovala najkrajšia udalosť - narodenie dcérky. A Ondrej neustále dokazuje, že si vie život užívať, aj keď neplynie práve ideálne.

Ondrej Kandráč vedie kapelu nesúcu v názve jeho priezvisko už 16 rokov. Nič podobné, ako rok 2020, však za svoju kariéru nepamätá. Nečudo, podobne sú na tom azda všetci umelci, ktorí už dlhé mesiace nemôžu vykonávať to, čo najviac kmilujú. Pre hudobníkov je to nepochybne koncertovanie a kontakt s fanúšikmi. 

Tak trochu mal ale Ondrej šťastie, že práve minulý rok sa mu naplnil celkom inou radosťou - koncom júna sa jeho manželke Erike narodila Mária, druhá dcérka a celkovo tretie dieťa Kandráčovcov. Láska a šťastie zaplavili túto východniarsku rodinku a mnohé veci, ktoré by inak nerobili radosť, sa zrazu zdali byť znesiteľnejšie, Ondro mal konečne aj oveľa viac času na rodinu.

Ondrej neprezradil, či deti učí bežkovať, no k hudbe ich vedie celkom prirodzene:

​Z núdze si preto spravil cnosť a rodina si otecka skutočne užila, ako bolo vidno aj počas leta, keď so staršími deťmi absolvoval kopu výletov po Slovensku. Neskôr sa pridala už aj Erika s Maruškou. No a teraz si našiel čas aj sám na seba. Prezradil, že miluje šport, ktorý možno bez váhania zaradiť medzi azda najkrajšie "čističe hlavy". "Bežkovanie, jeden z najkrajších zimných športov. Priznám sa, že život bez neho by bol pre mňa chudobnejší o množstvo zážitkov a relaxu," vyznal sa Kandráč na fotke s bežkami na ramene.

Pridal aj otázku, ktorým zimným športom holdujú jeho fanúšikovia a pribudla kopa odpovedí, od očakávaného lyžovania, cez bežovanie, až po neveľmi zimný šport - plávanie. Ako je zrejmé z Ondrejovho Instagramu, bežkovanie pre neho nie je len zábavka, pochválil sa, že na bežkách už vie chodiť aj po zasneženej ceste, môže ich teda smelo využiť ako dopravný prostriedok. V niektorých častiach, najmä západnejších a južnejších, o takom množstve snehu zatiaľ len snívajú. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie