Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia celebrita, ktorá kašle na opatrenia! Výhovorkami si herec fanúšikov pohneval ešte viac!
Zdielať na

Ďalšia celebrita, ktorá kašle na opatrenia! Výhovorkami si herec fanúšikov pohneval ešte viac!

Zdroj: http://actingbiopics.blogspot.com

Prísne opatrenia, ktoré z dôvodu šírenia vírusu zaviedli vo väčšine krajín sveta platia aj pre slávnych a bohatých. Avšak v každej skupine obyvateľstva sa nájdu ak takí, ktorí sa pod rôznymi zámienkami snažia pravidlá obchádzať. Patria k nimi aj fitness fanatici a ľudia, ktorí si nevedia predstaviť ani jediný deň bez poriadneho tréningu, tobôž nie dlhé zimné mesiace, keď športu pod holým nebom nepraje ani počasie. Svojsky sa rozhodol túžbu po tréningu v posilňovni vyriešiť aj známy fešák a hlavný hrdina z filmu Venom.

Britský herec Tom Hardy (43) poriadne nahneval fanúšikov a širokú verejnosť svojim nezodpovedným správaním, keď ho paparazzi denníka The Sun prichytili pri návšteve známej posilňovne v Londýne. On sa však okamžite ohradil, že jeho návšteva mala pracovný charakter a konala sa za prísnych hygienických opatrení.

Hollywoodsky fešák sa musí kvôli svojim filmovým úlohám pochopiteľne držať vo forme, avšak ani pre slávnych a bohatých neplatia nijaké výnimky z prísnych nariadení. A tak sa Tom vybral v športovom oblečení a so športovým ruksakom na chrbte do posilňovne, a azda dúfal, že ho nikto neuvidí. Avšak tento herec nie je práve nenápadný typ muža, a tak si ho vždy pripravený paparazzi na ulici okamžite všimol a "cvakol" práve pri vychádzaní z telocvične.

Kvôli filmu Capone musel Tom Hardy pribrať niekoľko kíl navyše a tak nečudo, že sa snaží ostať vo forme návštevami fitness:

Na obvinenia z porušovania nariadení okamžite zareagovala jeho hovorkyňa, ktorá vyvrátila, že by sa bol Tom oddávať športovým radovánkam. "Tom je investor v Elevate Martial Arts and Strenght posilňovni a v tejto ich prevádzke bol riešiť biznis. Zároveň bol nakrúcať video pre platformu tejto posilňovne o dodržiavaní odstupu a nariadení pre bezpečné COVID prostredie. Taktiež bol odniesť predmety na charitu REORG, ktorej je správcom. Všetky nariadenia boli počas schôdzky prísne dodržiavané a posilňovňa je pre verejnosť zatvorená," odkázala hovorkyňa pre spomínaný portál a nezabudla pripomenúť všetky hercove cnosti. Fotky Toma Hardyho prichyteného pri londýnskej pobočky posilňovne si môžete pozrieť v galérii TU.

Tom Hardy našiel záľubu v zmiešaných bojových športoch a v jednej z posilňovní sa stal dokonca spolumajiteľom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy)

Tom Hardy v uplynulom roku 2020 zahviezdil v životopisnej snímke o obávanom gangstrovi Al Caponem, s príznačným názvom Capone. Práve kvôli tejto úlohe musel Tom poriadne pribrať, a tak nečudo, že sa potrebuje dať expresne do formy. Už v júni 2021 sa totiž opäť predvedie ako marvelovský superhrdina Venom v jeho druhom filmovom pokračovaní s názvom Let There Be Carnage. "Vídať ho tu celkom často a nie je žiadnym tajomstvom, že chodí do tej posilky pravidelne," nabonzoval herca očitý svedok z okolia posilňovne, ktorá je od honosného londýnskeho obydlia slávneho herca vzdialená iba kúsoček. O Tomovi sa taktiež šepká ako o horúcom kandidátovi na nového Jamesa Bonda a tak mnohí diváci veria, že si v posilňovni chystá figúru práve na nakrúcanie legendárneho filmu o agentovi 007.

Súvisiace články

Najčítanejšie