Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovské sklamanie! Seriálová Phoebe načrtla podobu plánovaného pokračovania seriálu Priatelia!
Zdielať na

Obrovské sklamanie! Seriálová Phoebe načrtla podobu plánovaného pokračovania seriálu Priatelia!

Archívne video

Seriály tvoria vo filmárskom svete obzvlášť dobrý biznis. Ak sa tvorcom podarí brnknúť na notu divákom, majú zabezpečený úspech aj na niekoľko rokov. Nehovoriac o hlavných postavách, ktoré si zarobia dokopy oveľa viac, ako najväčšie oscarové hviezdy za veľkofilmy. A rozhodne v top päťke najúspešnejších seriálov je aj ten s jednoduchým názvom - Priatelia.

Pamätníci, ktorí kedysi s nadšením pravidelne sledovali každý diel hollywoodskeho kultového seriáli Priatelia spozorneli, keď sa v júli minulého roku dopočuli o radostnej novinke. Od augusta sa mal totiž začať nakrúcať špeciálny nový diel ich obľúbeného seriálu. Nakoniec sa tak pre pandémiu nestalo. Teraz ale opäť svitla nádej. Konečne sa vraj začalo po 26 rokoch od prvej klapky opäť nakrúcať, všetci herci, ktorí sa už aj zmluvne zaviazali, sú pripravení kedykoľvek zahrať svoje úlohy podľa pripraveného a odsúhlaseného scenára.

Ak si fanúšikovia mysleli, že nový špeciálny diel Priateľov bude naväzovať po rokoch na ten pôvodný, ktorý tak milovali, mýlili sa. Z omylu ich nedávno vyviedla predstaviteľka Phoebe, herečka Lisa Kudrow (57). "Nie je to pokračovanie starých Priateľov. Nevystupujeme tam ako naše postavy. Je to o tom, že sa znovu stretneme ako partia, ktorá sa veľmi často nevída, od roku 2004 sa to verejne pred ľuďmi nikdy doteraz nestalo," prezradila herečka v rozhovore s americkým hercom Robom Loweom (56) v jeho podcaste s názvom Walking Into Rooms. To nedočkavých fanúšikov seriálu veľmi sklamalo, súdiac podľa ich negatívnych reakcií.

Pripomeňte si legendárny hit Phoebe:

No tí fanúšikovia seriálu Priatelia, ktorí si zamilovali hercov hrajúcich hlavné postavy a chceli ich opäť vidieť pokope, nebudú o toto potešenie ukrátení. Zmluvu podpísala okrem Lisy Kudrow aj predstaviteľka rozmaznanej Rachel, Jennifer Aniston (51), Courtney Cox (56), ktorá si zahrala poriadkom posadnutú Monicu, ďalej David Schwimmer (53) alias paleontológ Ross, Matthew Perry (50), predstaviteľ sarkastického Chandlera Binga, ale aj Matt LeBlanc (52, v seriáli ako fešný, ale neúspešný herec, večne hladný Joey Tribbiani.

Všetci hlavní protagonisti seriálu si dodnes udržali dobré vzťahy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Práve LeBlanc sa spolu s Perrym najviac zmenil. Obaja za roky zaznamenali významný váhový prírastok. Minulý rok niekto vyfotografoval LeBlanca v Los Angeles, ako si počas úradných obmedzení v rámci koronakrízy kupoval jedlo a cigarety v malom obchodíku v centre mesta. A nedalo sa prehliadnuť, že mu poriadne narástlo brucho. Matthew Perry, svojho času holdujúci drogám a alkoholu, je na tom s postavou podobne ako LeBlanc. Isté je, že všetky herečky, ktoré uzavreli zmluvu na špeciálny diel Priateľov, sa o seba zjavne stále starajú, hoci rozhodne to bue rozdiel, od čias, keď v roku 1994 padla prvá klapka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie