Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tehotná princezná nevydržala v sídle Harryho a Meghan ani 6 týždňov! Pre TOTO odtiaľ zmizla!
Zdielať na

Tehotná princezná nevydržala v sídle Harryho a Meghan ani 6 týždňov! Pre TOTO odtiaľ zmizla!

Archívna reportáž

Britská kráľovská rodina sa čoskoro rozrastie o ďalšieho nového člena. Princezná Eugénia, mladšia dcéra princa Andrewa, by mala totiž každú chvíľu porodiť svojho prvého potomka. Spolu s manželom Jackom Brooksbankom trávi posledné týždne tehotenstva v sídle Royal Lodge neďaleko windsorského zámku, patriacemu jej rodičom. Tam vyrastala spolu so sestrou Beatrice.

Tehotná princezná Eugénia sa spolu s manželom ešte na jeseň 2020 presídlila do čerstvo zrekonštruovanej Frogmore Cottage, zverenú kráľovnou jej bratrancovi princovi Harrymu a Meghan. Po šiestich týždňoch sa však obaja vrátili späť do sídla rodičov. Dôvod prečo tak urobili, nie je jasný, prevdepodobne však tehotná princezná potrebuje pomocnú ruku svojej matky Sarah.

Sarah Ferguson, známa aj pod prezývkou Fergie, žiari šťastím, že sa vo svojich 61 rokoch dočká svojho prvého vnúčaťa. Pre kráľovnú Alžbetu to bude deviate pravnúča. V 30-izbovom sídle Royal Lodge je miesta dosť a Eugénia sa tam cíti ako doma, keďže tam žije už od narodenia. Na Frogmore Cottage, kde sa všetky miestnosti rekonštruovali za peniaze britských daňových poplatníkov najmä podľa vkusu Meghan Markle, si zrejme nedokáže celkom zvyknúť. Peniaze za rekonštrukciu síce pár vojvodov zo Sussexu vrátil po prejave veľkej nevôli verejnosti, keď odišli z Británie, ale otáznik nad sídlom stále visí.

Matka tehotnej princeznej, Sarah Fergusonová je bývalou manželkou škandalózneho princa Andrewa. Počas desať rokov trvajúceho manželstva porodila dve dcéry, princezné Eugéniu a Beatrice, v najbližších týždňoch sa stane po prvýkrát babičkou: 

​Na jeseň to vyzeralo, že sa Harry so sesternicou dohodol na jej užívaní tohto sídla, ale nie je jasné, či sa pritom zmenili aj majetkové pomery. Britská verejnosť uvítala, že dom po nasťahovaní novej rodiny nezíval prázdnotou. Dlho sa netešili. Nevedno, či sa tam ešte princezná Eugénia s manželom vrátia. "Vianoce strávili v Royal Lodge v dome rodičov, kde Eugénia a jej sestra Beatrice vyrastali. Takže predpokladám, že tam nejaký čas zostanú," prezradil zvedavej verejnosti v podcaste Omid Scobie, autor biografie o Meghan a Harrym Cesta za slobodou. Z toho vidno, že ani on presne nevie, čo manželský pár plánuje do budúcnosti.

Princezná Eugenie oznámila radostnú správu o tehotenstve ešte na jeseň 2020, spolu s manželom podnikateľom a manažérom baru, Jackom Brooksbankom, sa stanú čoskoro rodičmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Royal Lodge, kde teraz pobýva Eugénia s manželom, je vzdialený asi osem kilometrov od zámku vo Windsore, najstaršieho sídla britských panovníkov. Kráľovná Alžbeta II. a princ Philip tam od septembra trávia lockdown v izolácii. Rovnako neďaleko je aj Frogmore Cottage, zrejme aj preto, aby bola Eugénia blízko svojim rodičom, si ho zvolila za svoj nový domov. Aj do Londýna, kde má pár mnohé aktivity, je len 30 kilometrov. Ako ale tvrdí magazín Marie Claire, párik opustil Frogmore Cottage po pár týždňoch bývania z veľmi jednoduchého dôvodu - chceli proste stráviť Vianoce s rodičmi. No nedodali už, či sa ešte plánujú vrátiť do Harryho sídla.

Súvisiace články

Najčítanejšie