Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Skvelý herec opäť raz dojal k slzám! Mama chorého chlapca ani neverila, že mu splní sen!
Zdielať na

Skvelý herec opäť raz dojal k slzám! Mama chorého chlapca ani neverila, že mu splní sen!

Archívna reportáž

Ani v týchto pohnutých časoch, keď ľudí desí všadeprítomný koronavírus a jeho dosahy na ľudské zdravie, netreba zabúdať na ľudí s inými vážnymi diagnózami. Tie sú častokrát nebezpečnejšie ako samotný COVID-19 a mnohé osudy sa aj napriek náročnej liečbe končia tragicky. Avšak tam kde nepomáhajú lieky, pomáha radosť a smiech. A túto formu motivácie sa rozhodol dopriať svojmu ťažko chorému fanúšikovi známy hollywoodsky herec.

Herec Ryan Reynolds (44) opäť ukázal svoje veľké srdce, keď svojmu fanúšikovi bojujúcemu s rakovinou nahral dojemný videodkaz. V ňom mu herec a otec troch malých detí zaželal veľa sily na boj s chorobou a zároveň mu prisľúbil aj osobné stretnutie.

Herec si smutný osud iba 11-ročného chlapca Brodyho z Kanady všimol vďaka príspevku na sociálnej sieti Twitter. O Ryanovi je známe, že má s komiksovým Deadpoolom, ktorého stvárňuje v obľúbenej Marvelovke, okrem humoru spoločné aj veľké srdce superhrdinu. Preto vraj neváhal a pre chlapca bojujúceho s Hodgkinovým lymfómom nahral povzbudivé video.

Ryan Reynolds chlapcovi nahral video a dokonca mu v ňom prisľúbil aj osobné stretnutie:

"Brody, tu je Ryan Reynolds. Počul som niečo málo o tvojom príbehu a chcel som ti poslať toto video. Chcem, aby si vedel, že na teba myslím a posielam ti tonu lásky a sily, všetku silu, ktorú v sebe mám," hovorí vľúdnym hlasom vo videu predstaviteľ komiksového superhrdinu s podrezaným jazykom. Brody a jeho mama film Deadpool neustále pozerajú a práve drsný zmysel pre humor a vtipné scénky im prinášajú v ťažkých chvíľach rozptýlenie a zábavu. "Chlapče, ty más v živote toľko ľudí, ktorí ťa veľmi ľúbia. Viem, čím si si musel prejsť, viem, že to bolo náročné v poslednej dobe. Ale ty vieš, Brody, že ty si silný chlap," pokračuje v dojemnom videu Ryan, ktorý rovnako, ako statočný chlapec, pochádza z Kanady.

Mama sa rozhodla svojmu ťažko chorému synčekovi splniť sen. Vďaka sociálnej sieti si ho všimol jeho obľúbený herec Ryan Reynolds a nahral mu videodkaz:

​Na záver však prišli od populárneho a pracovne vyťaženého herca slová, aké iba málokto čakal. "Ja ti posielam veľa lásky a dúfam, že sa jedného dňa stretneme osobne a vyrazíme si spolu. Drž sa kamoš, ahoj," prisľúbil malému statočnému bojovníkovi v závere Ryan, ktorý sa v roku 2022 objaví už v treťom pokračovaní trháku Deadpool. Ryan sa o podobnú osvetu nepričinil prvýkrát a rovnako si z neho zobrali príklad iní herci. Nedávno pomohla zviditeľniť príbeh chorého dievčatka aj izraelská herečka Gal Gadot, predstaviteľka komiksovej hrdinky WonderWoman. Aj vďaka slávnym hollywoodskym hercom dostanú choré deti potrebnú pozornosť, osvetu v prevencii a v neposlednom rade finančnú pomoc na liečbu od dobrých ľudí po celom svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie