Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zošalela?! Speváčka uvarila svoju mŕtvu mačku, chcela jej zabezpečiť večný život!
Zdielať na

Zošalela?! Speváčka uvarila svoju mŕtvu mačku, chcela jej zabezpečiť večný život!

Zdroj: Twitter

Sociálne siete sú zdrojom inšpirácie, poznania, reklamy, žiaľ, v neposlednom rade aj nenávisti a pračudesných postavičiek, túžiacich po pozornosti. Avšak koľko ľudí, toľko chutí a medzi miliónmi profilov si príde na svoje každý. Avšak to, čo predviedla kontroverzná raperka a následne zavesila na sociálnu sieť pohlo aj celkom otrlým divákom.

Americká raperka Azealia Banks (29) vydesila mnohých divákov, ktorí si chtiac či nechtiac pozreli video na jej profile na Instagrame, v ktorom varí v hrnci svoju niekoľko mesiacov mŕtvu mačku. Už v minulosti si táto rodená Newyorčanka vyslúžila kritiku za zlé zaobchádzanie so zvieratami, keď vraj rituálne obetovala niekoľko nevinných kuriat.

​Kontroverzná reperka Azealia Banks teraz opäť čelí kritike za to, že zneuctila ostatky svojho mŕtveho kocúra Lucifera. Aj keď sú jej fanúšikovia zvyknutí už na všeličo, posledný výstrelok zdvihol zo stoličky aj tých tolerantnejších. Azealia, ktorá tvrdí, že zdedila po svojej matke čarodejnícke schopnosti, totiž vykopala pozostatky jej mŕtveho kocúra zabalené v igelite a za účelom jeho večného života sa rozhodla ich uvariť a ďalej spracovať.

VAROVANIE: Video nie je vhodné pre citlivé povahy a maloletých:

"Mnohí z vás toto netušia, ale môj kocúr Lucifer pred tromi mesiacmi zomrel. Museli sme ho dať do zeme, ale teraz ho úplne prvýkrát vykopávame. Vracia sa naspäť k životu," komentuje Azealia vo videu, kým vykopáva zo zeme igelit s mŕtvym zvieraťom. Neskôr zachytáva video hrniec plný nevábnej hmoty, z ktorého počas miešania jasne vytŕča lebka úbohého zvieraťa. "Hlava mojej mačky je teraz nasiaknutá peroxidom, aby ju dokonale vyčistil. Potom lebku vezmem do klenotníctva a nechám ju tam pozlátiť," prezrádza svoje plány talentovaná raperka, na ktorú sa spustila vlna kritiky a dokonca ju obvinili z toho, že nechutný vývar dokonca zjedla. "Ona nie je čarodejnica, je chorá," znel jeden z tých slušnejších komentárov na jej adresu.

Azealia Banks svoje počínanie obhajuje a tvrdí, že svojho kocúra Lucifera milovala a netradičným gestom si ho chce uctiť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SEA QUEEN ??‍♀️ (@azealiabanks)

Samotná raperka však vysvetlila, že si chce nechať jeho lebku pozlátiť a tým jej dá večný život. Vytvorila si na počesť Lucifera dokonca spomienkový altánok. Našli aj mnohí fanúšikovia, ktorí jej počínanie obhajovali. "Ja mám popol svojej mačky v urne a nechápem, prečo sa jej dostáva toľko urážok, veď je jasné, že svojho kocúra milovala! Len si zvolila inú cestu, ako si ho uctiť," napísala jedna z fanúšičiek, ktorá našla pre jej konanie pochopenie. Raperka si stojí za svojím a z kritiky si ťažkú hlavu nerobí, napokon, už si na ňu za dlhé roky zvykla. "Lucifer bol ikona. Zaslúži si úctu a večný život. Vy, dievčatá, nie ste zďaleka také drsné ako ja. Môžete mi akurát tak pobozkať moju čarodejnícku r*ť," dodala svojsky na záver Azealia, ktorá bola v minulosti za svoje hanlivé vyhlásenia na adresu LGBTI obvinená z homofóbie a za jej temperament ju niekoľkokrát musel personál eskortovať z lietadla. V tomto prípade ale nasadila latku skutočne vysoko, snáď ju už nikdy neprekoná.

Súvisiace články

Najčítanejšie