Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Identita nového Agátinho priateľa odhalená! Podoba s Jakubom Prachařom je zjavná!
Zdielať na

Identita nového Agátinho priateľa odhalená! Podoba s Jakubom Prachařom je zjavná!

Archívna reportáž

Len pred necelými dvomi mesiacmi odpískala Agáta Hanychová svoj už minimálne štvrtý vzťah, odkedy sa rozišla v apríli 2019 s Jakubom Prachařom. Paradoxne, všetky zažila ešte predtým, ako boli Prachařovci oficiálne rozvedení. Ten ostatný, s producentom Tomášom, ale pretrval ešte o pár týždňov dlhšie, no Vianoce už spolu neoslávili. Je ale možné, že niekomu už Agáta predsa len darček z lásky dala a nebola to jej rodina.

Nie je jasné, kedy sa vzťah Agáty Hanychovej a jej nového objavu začal, no zrejme už trvá zopár dní, keď sa rozhodla ísť s ním na verejnosť. Ukázala však zatiaľ len náznaky, jeho ruku, či fotku zozadu, ako šliape do svahu, kam sa spolu vybrali snowboardovať.

Bolo jasné len to, že je potetovaný a holduje zimným športom, z čoho sa dalo dedukovať, že pôjde o mladého človeka a nie výrazne staršieho, ako vyčítala pred pár dňami z kariet istá veštica. Tá tvrdila, že by to mohol byť pre Agátu vzťah na dlho. 

Agáta snowboardovanie zbožňuje už roky:

​Či bude pre Agátu už konečne ten pravý tento mladý muž isté zatiaľ nie je, no istá je už jeho identita, ktorú odhalil portál Blesk.cz. Má ísť o stolára Adama Raitera. Mladý muž má v sebe zjavne veľké zaľúbenie, jeho Instagram je plný polonahých selfie, kde prezentuje svoje vyšportované telo aj tetovanie. No pozornému oku neujde, že je veľmi podobný typ, ako Agátin exmanžel Jakub Prachař, a to nielen modrými očami a blond vlasmi. 

Agátin nový priateľ je skutočne fešák:

Má to len jedinú chybičku krásy. Na Instagrame má Adam stále zavesené zaľúbené fotky s jeho zrejme už bývalou priateľkou. Podľa dátumu posledná z nich bola pridaná v októbri. Na druhej strane, vtedy bola zadaná ešte aj Hanychová, takže podobnosť môžu nájsť nielen v záľube k snowboardovaniu, ale aj v skrachovanom vzťahu. Možno obaja konečne našli to, čo hľadali. Na Agátinom Instagrame už ale pribudlo pár necitlivých poznámok, keď ľudia tipujú, koľko asi im vzťah vydrží a nie sú to veľmi vysoké čísla.

Súvisiace články

Najčítanejšie