Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Belohorcová je nešťastná z manžela! Chce sa znovu sťahovať, už si vyhliadol KAM!
Zdielať na

Belohorcová je nešťastná z manžela! Chce sa znovu sťahovať, už si vyhliadol KAM!

Archívna reportáž

Ešte neprešiel ani polrok odkedy sa rodinka Zuzany Belohorcovej presunula zo slnečného Miami späť na starý kontinet. Milovníci tepla si vybrali jeho azda najteplejší kút - krásne južné pobrežie Španielska, Costa del Sol a malebné, luxusné letovisko Marbella. Po dlhých týždňoch sa konečne zabývali, deti chodia do školy, vyhliadli si nehnuteľnosť, no zrazu si Zuzanin manžel postavil hlavu, píše portál čas.sk.

Rodina Zuzany Belohorcovej (44) miluje teplo. Roky žili na slnečnej Floride, v luxusnom byte v Miami priamo pri pláži, kde sa dalo kúpať a opaľovať takmer každý deň. Zdalo sa, že tam zostanú do konca života, najmä keď si na tamojšie školy a spôsob života zvykli aj ich dve deti. Naučili sa samozrejme plynulo rozprávať po anglicky a malá Salma aj po španielsky. Teraz sa jej to hodí, lebo v auguste minulého roku sa Zuzana definitívne odsťahovala spolu s deťmi do španielskej Marbelly.

Otec rodiny, Vlasta Hájek (45), hlavný iniciátor odchodu rodiny z Miami, tam ešte chvíľu zostal, najmä preto, aby doriešil rekonštrukciu a predaj vilky. Deti začali od septembra navštevovať exkluzívnu súkromnú školu v Marbelle a rýchlo si na zmenu bydliska zvykli. Teraz im ale hrozí ďalšie sťahovanie, píše čas.sk. Táto zima je totiž nezvyčajne studená, čo vôbec nevyhovuje Vlastovi Hájkovi. Začal špekulovať, či nebude lepšie, keď sa rodina presťahuje na Tenerife, kde je teraz predsa len o niečo teplejšie. "Teraz sa manžel trošku zbláznil, že je mu zima v Marbelle. Chceme sa pozrieť na Tenerife, tam je o pár stupňov viac..," posťažovala sa Zuzana, keď aktuálne na pár prišla na Slovensku navštíviť rodinu a vybaviť si doklady, ktorým sa skončila platnosť.

Zuzana sa ešte poriadne nevybalila a jej manžel už vymýšľa:

​V manželstve je Zuzana Belohorcová tá, ktorá sa snaží všetko riešiť s rozvahou, na rozdiel od jej veľmi akčného manžela. Tým zaručuje potrebnú stabilitu rodiny. Nie je vôbec nadšená z nápadu, aby sa po tak krátkej dobe strávenej v Marbelle opäť niekde sťahovali. Najmä keď sa jej tam páči a zvykli si aj deti. "Samozrejme, manželovi som povedala, že tam poletíme, pozrieme sa. Ja sa úprimne priznám, že teraz sme sa presťahovali, deti sú zabehnuté v škole, nechcem ich brať z tohto prostredia," priznáva s tým, že nechce celkom odbiť ani manžela. "Ja nie som veľmi ostrovný typ. Dúfajme, že to zostane tak, ako to bolo doteraz," čím dokazuje, že je konzervatívnejšia ako manžel a nerada mení zabehnutý spôsob života.

Zuzana je po veľmi dlhej dobe doma, na Slovensku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Rodina býva v Marbelle už niekoľko mesiacov v prenájme. Vyhliadli si ale krásny dom na kopci s úžasným výhľadom, ako sa pochválila Zuzana na sociálnej sieti. Stále však ešte rokujú o cene. Je možné, že v biznise veľmi zbehlý Vlasta Hájek vidí výhodnejšiu príležitosť na Tenerife, kde turistický ruch prekvitá po celý rok bez prestávky. Počasie je totiž na tomto ostrove stabilnejšie ako v Marbelle, ktorá je na pevnine, no na druhej strane tam nie sú až také horúčavy, Kanárske ostrovy sú známe ako obzvlášeť veterné. Teraz už len zrejme bude záležať na tom, kto z manželského páru bude presvedčivejší.

Súvisiace články

Najčítanejšie