Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Známy český herec vytasil penis v celej paráde: Mám malého pinďúra, ale som šťastný!
Zdielať na

Známy český herec vytasil penis v celej paráde: Mám malého pinďúra, ale som šťastný!

Archívna reportáž

Človek sa až nestačí čudovať, čo všetko sa dá vidieť na sociálnych sieťach. Reč pritom nie je len o obyčajných smrteľníkoch, či bezmenných hrdinoch diskusií, ale aj o známych tvárach. To, čo aktuálne predviedol obľúbený český herec, 54-ročný Jiří Langmajer, si ale skutočne netrúfol asi ešte nikto.

To, že sa na sociálnych sieťach pretŕčajú krásne ženy v tých najlascívnejších polohách, neraz úplne nahé, s len ledabolo zakrytými intímnymi miestami, už asi nikto nerieši. Keď ale niečo podobné spraví muž, je z toho veľké haló. Herca Jiřího Langmajera, ktorý sa len minulý rok oženil so známou moderátorkou Adélou Gondíkovou, rozhodne nemožno podpozrievať z toho, že chcel videjkom v Adamovom rúchu niekoho zvádzať.

Nejden človek v istom momente zrejme dospeje do štádia, keď už nerieši, čo si o ňom druhí myslia, koná spontánne a uvoľnene, niekedy navyše s dobrým úmyslom pobaviť. Zrejme to všetko sa spojilo, keď sa Jiří Langmajer rozhodol ukázať, ako si užíva zimné dni.

Herec úprimne priznáva, že to s ním nie je ľahké:

​Herec známy najmä z komédie Copak je to za vojáka, ale aj z mnohých ďalších filmov ako Návrat idiota, Doktor od jazera hrochov, či z jojkárskeho seriálu Hrobári, trávi ostatné dni na horách a pravidelne zásobuje fanúšikov fotkami nielen z lyžovačky, ale aj zo saunovania, otužovania na snehu, aj plávania v ľadovom bazéne. A práve pri tej poslednej činnosti sa rozhodol nakrútiť kratučké videjko, ktoré hodil len do instastories. Vedel, prečo to robí - medzi fotkami by sa totiž záber odhaleného pohlavia pre pravidlá sociálnej siete dlho neohrial. 

Príspevky Langmajera sú obvykle veľmi vtipné:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jiří Langmajer (@jirkalangmajer)

V instastories mali fanúšikovia krátky čas na to, aby mohli zas a znova neveriacky krútiť hlavami, či dobre vidia. Odhalený vtipálek Langmajer nezabudol ešte aj nápisom upriamiť pozornosť na svoje ohanbie, ak by si to náhodou niekto nevšimol. "Mám malého pinďúra, ale som šťastný," napísal sebakriticky po vyjdení z ľadovej vody s nutnou dávkou humoru herec, ktorý sa ale zjavne udržiava v dobre kondícii.

Videjko zverejnené bez úpravy už dostupné nie je, takto nejako to ale vyzeralo:

Instagram/LM

​Videjko už zakrátko nebolo dostupné, no fotky už budú naveky kolovať internetom. Je ale celkom jasné, že Jirkovi je to srdečne jedno - pobavil nepochybne nielen kamarátov a fanúšikov, ale aj svoju manželku, pre ktorú je jeho zmysel pre humor nepochybne jednou z najprítežlivejších vlastností.

Súvisiace články

Najčítanejšie