Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vémola si nechal vytetovať Lelu! Ľudia plačú od smiechu z nepodarenej kerky!
Zdielať na

Vémola si nechal vytetovať Lelu! Ľudia plačú od smiechu z nepodarenej kerky!

Archívne video

Neprejde pomaly deň, aby Lela Ceterová a Karlos Vémola neprezentovali svetu svoju lásku po veľkolepom znovuzrodení ich lásky. Po niekoľkonásobnej nevere so zrejme viacerými silikónovými kráskami Lela Karlosa koncom leta opustila, no tí dvaja sú si asi súdení, aj vzhľadom na podobné povahy a hodnoty. A tak teraz ich vyznania nemajú konca.

Najprv spoločné vyhlásenie o znovuobnovení lásky, potom luxusné nákupy, následne dovolenka v Dubaji, spoločné Vianoce, oslava narodenín Lilinky, zásnuby, výlet do Rajeckých Teplíc a teraz aj tetovanie. Zápasník MMA Karlos Vémola sa ide zjavne pretrhnúť, aby Lele dokázal, že ju skutočne miluje a žiadnu inú už nechce.

Pri toľkých tetovaniach, koľko ich pokrýva telo českého Terminátora sa niet čo čudovať, že si zvolil túto formu vyznania lásky svojej vyvolenej. Nie je jasné, či si na túto prácu zvolil overeného tatéra, no výsledok je veľmi rozpačitý.

Pozrite sa, ako vyzerala Lela pred plastikou nosa:

Dominantou kerky na Karlosovej ľavej paži sú nielen anjelske krídla, ale najmä Leline poprsie. No to sú jediné vydarené časti tetovania. Človek by si až myslel, že Karlos v polovici zmenil tatéra, lebo rozdiel nielen medzi polovicami tváre, ale medzi rukami vytetovanej Lely je obrovský.

Instagram/LC

​A komentáre plné vyrehotaných smajlíkov, ale aj drsnej kritiky nemajú konca. "Čistý amatér ten tatér," alebo "Bradavky jej spravil ako oči chameleóna," či "Veľmi krásne gesto, ale tatér zjavne vášmu mužovi zavidí," to je len zlomok negatívnych komentárov. Našli sa ale aj takí, ktorí to vzali ako dokonalé gesto lásky a na prevedení až tak nezáleží a niektorým sa to dokonca aj páči.

Lela sa snažila nerovnomernú prácu tatéra obhájiť: "Uhol pohľadu to je len. A po ďaľšie, ak niekto sa dal v živote vôbec tetovať, tak vie, ze vytetovaná časť je opuchnutá a vrchná časť sa olúpe a vyzerá všetko inak". V každom prípade, najpodstatnejšie je, že sa kerka a najmä Karlosove gesto páči Lele. "To je tak nádherné. Silný dôkaz lásky. Nikdy by som nepovedala, že raz ma muž môjho života takto prekvapí. Slza mi vyhŕkla od šťastia. Ja som si tiež nechala navždy vytetovať inciálky môjho muža. Som dojatá," rozplývala sa budúca pani Vémolová. Snáď nebudú toto rozhodnutie jedného dňa ľutovať, ako mnohé iné celebrity, ktoré museli nesôrk vymýšľať, ako niekdajšie gesto lásky zamaskujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie