Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už je to tu! Agáta Hanychová dáva láske ďalší pokus, s novým priateľom vyrazili na lyžovačku!
Zdielať na

Už je to tu! Agáta Hanychová dáva láske ďalší pokus, s novým priateľom vyrazili na lyžovačku!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová neprestáva veriť na lásku. Ani niekoľko nevydarených pokusov, ktorým dala šancu po rozchode s už bývalým manželom Jakubom Prachařom v apríli 2019, ju neodradilo. Ako je zjavné z jej najnovších príspevkov na sociálnej sieti, po jej boku je opäť nový muž.

Agáta Hanychová skúsila od rozchodu s Jakubom Prachařom rozbehnúť už minimálne štyri vzťahy. Hoci ten ostatný, ktorý sa začal minulý rok v lete, vyzeral veľmi nádejne a láske s producentom Tomášom fandili aj jej kamaráti, napokon v novembri ohlásila rozchod. 

Ako vždy, aj po tomto rozchode hovorila, ako je fajn byť single, teda nezadaná, dokonca padli aj tvrdšie slová na adresu mužov, ktorí ju už zrejme v živote dosť sklamali. Otázka však je, či je v tom modelka a influencerka úplne nevinne, keďže neraz vzťah krachne pre chyby na oboch stranách.

Agáta tvrdí, že sa bojí staroby. Nepochybne starnutie vo dvojici je príjemnejšie:

​Prešli však ledva dva mesiace a Agáta opäť hlási, že nie je sama. Keďže jej životný priestor tvorí do značnej miery aj Instagram, kam dáva snáď všetko zo svojho súkromia, aj novú lásku predstavila na sociálnej sieti. Hoci zatiaľ len nenápadne - záber na potetovanú ruku nového objavu, alebo pohľad, ako kráča do svahu. No prvom rade zarezonovala jedna veta. "Môj chlapec ma vzal na výlet," napísala k jednej z fotiek v instastories.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V súčasnosti je zverejnenie vzťahu na sociálnej sieti už niečo ako "overenie pravosti", a je vysoko pravdepodobné, že Agátina láska už nejaký piatok trvá, keď si dovolila ísť takto s kožou na trh. Nepochybne ale v jej prípade budú všetci zvedaví najmä na to, dokedy vydrží. Podľa kartárky by tento rok mohla prísť láska na celý život, no má to byť starší muž a podľa prvých náznakov tento objav sa veľmi starší byť nejaví. No karty sa iste môžu aj mýliť a s novým rokom začne v živote rozvedenej mamy dvoch detí nová éra.

Na fotke v pozadí vidno Agátinho nového priateľa:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie