Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovský škandál! Milenky slávneho herca prišli s tvrdením o jeho násilnostiach a kanibalizme!
Zdielať na

Obrovský škandál! Milenky slávneho herca prišli s tvrdením o jeho násilnostiach a kanibalizme!

Zdroj: Instagram/AH

Aj hviezdy sú len ľudia, preto je štatisticky nemožné, aby boli medzi nimi len samí milí, dokonalí a sporiadaní ľudia. Možno práve naopak - nejeden vďaka sláve a peniazom podľahne dojmu, že si môže dovoliť hocičo. Keď sa s tým spojí aj fakt, že ide o rozmaznané dieťa z bohatej rodiny, charakterová katastrofa je na spadnutie. To by mohol byť aj prípad amerického herca Armanda Hammera, zvaného Armie, ktorý čelí nechutnému škandálu.

Fanúšikom americkej filmovej hviezdy, 34-ročného Armanda Hammera, iste neušla nepríjemná kauza z poslednej doby. Tento aj kritikmi uznávaný herec, mnohokrát ocenený titulmi na filmových festivaloch, čelí obvineniam jeho bývalých mileniek pre jeho mimoriadne násilné správanie. Herec pochádza z jednej z najbohatších amerických rodín. Jeho pradedo zo strany otca bol ropný magnát a filantrop s rovnakým menom narodený v rodine prisťahovalcov pôvodom z Odesy, paradoxne vyznávajúcej komunizmus.

Vo svojom živote mal uznávaný herec po materiálnej stránke snáď všetko, na čo si len spomenul. Aj jeho otec je totiž zámožným vlastníkom niekoľkých významných podnikov, vrátane filmovej a televíznej produkčnej spoločnosti. Isté obdobie žil s rodičmi aj mimo USA na Kajmanských ostrovoch, ale vrátil sa do Los Angeles, kde neskôr absolvoval kurzy herectva na vysokej škole a tým sa mu otvorili brány Hollywoodu. Hral vo filmoch s mnohými hereckými hviezdami a sám mnohokrát dokázal, že má herecký talent. Bol hviezdou vo filmoch Osamelý jazdec, Zavolaj mi svojím meno, či Hotel Bombaj. V tomto roku by mala mať premiéru známa detektívka Smrť na Níle.

Pozrite si upútavku na jeden z najnovších Armieho filmov:

To posledné, čo si mohol želať v rámci svojej úspešnej hereckej kariéry a jeho osobného života, je závažné obvinenie z násilného sexuálneho zneužívania a správania, hraničiaceho s kanibalizmom, z ktorého ho obvinila bývalá milenka Coertney Vucekovič a hneď sa k nej pridali na sociálnej sieti aj ďalšie, s podobnými skúsenosťami. "Na 100 percent som kanibal. Chcem ťa zjesť. Ku**a. Je desivé si to priznať. Nikdy predtým som si to nepriznal," zverejnila bývalá milenka osobnú správu od herca. Napísal jej aj vraj, že už raz vyrezal srdce živému zvieraťu a ešte teplé ho zjedol, či o svojich predstavách ako ju znásilňuje s nožom v ruke. Ďalšej písal, ako ho vzrušjue, keď si predstavuje, že jej láme kosti.

Veľký škandál spôsobilo aj video, kde hercovi ožužlával prsty na nohe jeho malý syn, hoci deti niekedy takéto veci rady robia ako nevinnú neplechu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? Perez Hilton ? (@theperezhilton)

"Rozhodli sme sa kolektívne prehovoriť o tom, ako s nami bolo zachádzané a taktiež potom, čo sme videli, ako v roku 2020 zachádzal so ženami. Nemôžeme dovoliť, aby prechádzali tým, čím sme si prešli my," zverejnili v spoločnom anonymnom prehlásení svoj postoj k správaniu Hammera jeho bývalé obete. On ale tieto obvinenia popiera. "Nebudem na tieto kraviny ani reagovať...," odpovedal na otázky médií. No pre túto kauzu náhle odstúpil z úlohy vo filme, kde mal hrať po boku s Jennifer Lopez. S manželkou Elizebeth Chambers, s ktorou tvorili vyše 12 rokov idylický pár a majú dve malé deti, nedávno spoločne vyhlásili, že sa po desiatich rokoch manželstva rozvádzajú.

Na sociálnych sieťach kolujú printscreeny údajne komunikácie herca s jeho milenkami:

Súvisiace články

Najčítanejšie