Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Beňová vyrazila s rodinkou do Tatier! Celá v značkovom a nový KOČÍK k tomu?!
Zdielať na

Beňová vyrazila s rodinkou do Tatier! Celá v značkovom a nový KOČÍK k tomu?!

Archívna reportáž

Pri pohľade na sociálne siete sa aktuálne zdá, že všetci vyrazili do Tatier. Z hľadiska pandémie to azda nie je celkom ideálne riešenie, na druhej strane je pochopiteľné, že ľudia už mali chuť vyraziť z "domáceho väzenia" za bielou krásou našich veľhôr. K turistom sa pridala aj europoslankyňa Monika Beňová s rodinou.

Pred tromi dňami zverejnila 52-ročná dlhoročná politička Monika Beňová fotku, kde je na zábere s dvojmesačnou dcérkou Leou. Tá spokojne spinkala v autosedačke a rodinka vyrážala na cestu do Tatier. Na druhý deň Beňová tak trošku zmiatla fanúšikov fotkou s partnerom a malým dieťatkom sediacim na jeho ramenách, našťastie dovysvetlila, že to je jej krstniatko na rok starej fotke. Lea je na také čosi zatiaľ maličká.

Ďalší záber už celkom jasne ukázal, že dievčatko si spokojne užíva svoj kočík, hoci na prvý pohľad to zjavne nebol ten istý kočík, ktorým sa Beňová pred časom pochválila. Doteraz totiž vyvážala dcérku vo vaničke dizajnovanej českou supermodelkou Karolínou Kurkovou vo farbe bielej kávy doplnenej o červené prvky. 

Monika je naplno na materskej a veľmi si to užíva:

​Nový kočík na zábere z Hrebienku je čisto čierny, doplnený o pohodlné, k madlu kočíka pripojené rukavice, aby Monike neodmrzli vo vysokohorskom chlade ruky. Zmenu Leuškinho "vozidla" si okamžite všimli mnohé komentujúce, niektorým sa tradične nepozdávala čierna farba, iné boli zvedavé, čo je to za značku, no boli aj také, ktoré si všimli, že k výmene kočíka v skutočnosti nedošlo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Monika Beňová len na rovnaký podvozok nasadila novú vaničku, čo je prefíkaný spôsob, ako mať aj niekoľkokrát na pohľad nový kočík, no investícia je nižšia. Kým celý kočík, teda trojkombinácia podvozku s vaničkou, športovou časťou a vajíčkom do auta v dizajne "Karolina Kurkova", stál Leuškiných rodičov okolo 2000 eur, samostatná čierna vanička je "len" za zhruba 370 eur. Evidentne má zmysel pre ekonomicky výhodný prístup aj europoslankyňa Beňová, hoci už roky zarába mesačne v čistom okolo 7000 eur, plus ďalšie náhrady a príplatky. Ale čo je doma, to sa počíta. Zo šetrnosti ju ale rozhodne nemožno podozrievať, stačí sa pozrieť na dvojtisícovú oranžovú bundu, ale aj na nie práve lacný značkový sveter, nehovoriac o zimných topánkach. Čerstvá dvojmama si na kvalitu jednoducho potrpí.

Súvisiace články

Najčítanejšie