Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Lucie Bílá priviedla fanúšikov do vytrženia! Tajná SVADBA s Radkom?!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá priviedla fanúšikov do vytrženia! Tajná SVADBA s Radkom?!

Archívna reportáž

Fanúšikovia obľúbenej českej speváčky Lucie Bílej sú vo vytržení, biele farba a atmosféra v príspevku na jej profile na sociálnej sieti podľa mnohých znamená jediné. Obaja zaľúbenci sa v minulosti opakovane na tému svadby vyjadrovali veľmi opatrne, ba priam sa dalo vycítiť, že inštitúcii manželstva po niekoľkých sklamaniach už jednoducho neveria. No ľudia sa menia, rovnako aj ich názory, a tak ich možno posledný rok presvedčil, že do budúcnosti radšej zvolia stabilitu zaručenú svadobným listom.

Speváčka Lucie Bílá (54) zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, ktorá svojou atmosférou vzbudila dojem, že jej s partnerom Radkom Filipim zazvonili svadobné zvony a je z nej opäť vydatá žena. Ako je už ale pre sympatickú speváčku typické, prípadnú svadbu ani nevyvrátila, ani nepoprela.

Obľúbená česká speváčka sa ešte na jar tohto roku vyjadrila, že svadbu so svojím partnerom tak skoro nechystajú a nebol ani dôvod im neveriť. Napokon, tri roky od ich nečakaných zásnub sa neodvážili k oltáru, keďže obaja majú za sebou nie príliš vydarené manželstvá. No fotografia na Instagrame, ktorú Lucie nedávno pridala, vzbudila špekulácie o tom, či náhodou neprebehla tajná svadba.

Pred tromi rokmi sa Lucka s Radkom rozišla. No láska napokon ožila a trvá dodnes:

"Krásny večer," napísala Lucie k romantickej fotke jednoduchý text s pridaním hashtagu "láska je najviac". Na nej sú s Radkom v nežnom objatí a za nimi sa trbliece zlatobiele pozadie. "To je skoro ako svadobná!" napísala bez váhania jedna z Luciiných fanúšičiek. A pridali sa viacerí s veľmi podobnými komentármi. "Prvé čo mi napadlo bolo, že je to svadobná fotka," napísala ďalšia fanúšička zo Slovenska. Samotná Lucie ani Radek sa k týmto otázkam nijak nevyjadrili, to však nikoho neprekvapilo. Obaja sú v otázkach svadby a ich súkromia veľmi opatrní a iba málokedy zdieľajú svoje súkromné plány s verejnosťou.

Táto fotografia vzbudila špekulácie o možnej tajnej svadbe obľúbenej speváčky Lucii Bílej:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Lucie Bíla sa spolu s partnerom Radkom napriek veľkej láske a zjavne šťastnému partnerstvu k oltáru dlhé roky príliš nehrnuli. Azda zmenila ich názor na manželstvo situácia vo svete, alebo sa len rozhodli svojim fanúšikom okoreniť posledné dni roku 2020. Nepochybne sa to už čoskoro všetci dozvedia, Lucie sa s radosťou rada zveruje. No pri pohľade na videjko spred pár dní je takmer isté, že to nebola svadba - Lucka so svojím milým len navštívili prekrásny Vianočný palác, hoci je na svadbu iste ako stvorený.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie