Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nahé ženy, prsia... Speváčka prišla o tisíce fanúšikov a otvorila otázku o svojej sexuálnej orientácii!
Zdielať na
Hudba

Nahé ženy, prsia... Speváčka prišla o tisíce fanúšikov a otvorila otázku o svojej sexuálnej orientácii!

Archívna reportáž

Sociálne siete neraz fungujú pre umelcov ako akýsi barometer popularity. Mnohí si veľmi úzkostlivo sledujú čísla svojich sledovateľov, pretože vedia, že s nimi rastie vplyv. No a s ním zase rastie dopyt po ich umení či produktoch, a tým aj výška a stabilita ich príjmov. Strata väčšieho množstva sledovateľov ich nepochybne zaskočí, preto sa snažia získať ich pozornosť a pridávať taký obsah, ktorý sa väčšine ľudí bude páčiť. A to aktuálne nevyšlo slávnej americkej speváčke, ktorá po istom príspevku stratila stotisíc sledovateľov.

Držiteľka piatich cien Grammy, americká speváčka Billie Eilish (19) stratila 100-tisíc sledovateľov po tom, čo pridala na sociálnu sieť fotografie jej vlastných kresieb. Na nich boli zobrazené nahé ženské telá a to podľa mnohých, ako aj podľa samotnej speváčky, pobúrilo konzervatívnejšie zmýšľajúce publikum.

Speváčka Billie Eilish dosiahla iba v jej 18 rokoch niečo, o čom snívajú mnohé hviezdy celý život. Spolu s bratom Finneasom, producentom jej hudby, získala až 5 ocenení Grammy a vybudovala si obrovskú fanúšikovskú základňu po celom svete. Na sociálnych sieťach ju sleduje až 73 miliónov fanúšikov všetkých vekových kategórií, a tak si musí dávať veľký pozor, akým príspevkom potešiť každého z nich. Po nedávnych sériách Instagramových príbehov však o značnú časť prišla. Dá sa predpokladať, že za zrušením sledovania Billie sú buď pohoršení rodičia neplnoletých detí, alebo konzervatívne zmýšľajúci užívatelia sociálnych sietí.

Pieseň Ocean Eyes naspievala Billie keď mala iba 13 rokov. Talent a charizma, ktorou si získala milióny fanúšikov a päť cien Grammy, sa je rozhodne nedá uprieť:

Speváčka totiž vyhlásila populárnu otázkovú hru, v ktorej sa jej fanúšikovia pýtali na rôzne témy z jej súkromia a ona im odpovedá prostredníctvom fotografií. Jeden z fanúšikov sa opýtal, na ktorú svoju kresbu je najviac pyšná. Odpoveďou bola skica plná detailov ženského tela, najmä pŕs, pozadia a ženských bokov. "Asi tieto, milujem prsia," odpovedala samotná speváčka, čím vzbudila otázniky okolo jej sexuálnej orientácie. Fanúšikom totiž ukázala, aj pozadie, ktoré zdobí displeji jej telefónu. Na ňom sú dve nahé ženy vo veľmi intímnej polohe.

Na sociálnych sieťach má Billie Eilish desiatky miliónov sledovateľov, je vzorom pre mnohých mladých a dospievajúcich ľudí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Tieto príspevky podľa všetkého rozladili mnohých jej sledovateľov natoľko, že sa rozhodli jej profil opustiť:

​A to už bola pre niektorých jej sledovateľov asi posledná kvapka a rozhodli sa jej účet opustiť. Samotná speváčka si to však všimla až po tom, ako na to upozornil jeden z jej fanúšikov. Ten si všimol, že z pôvodných 73 miliónov fanúšikov svietilo na jej účte 72,9. "Prišla o 100 tisíc kvôli prsiam," napísal na Twitter a Billie jeho postreh zdieľala. No a možno práve vďaka rýchlej reakcii Billie po pár hodinách svietilo na účte pôvodných 73 miliónov. Speváčka je totiž známa azda tou najoddanejšou základňou fanúšikov najmä najmladších ročníkov, ktorí si z nej urobili doslova modlu. Zdá sa, že sa rozhodli kvôli svojmu idolu porušiť niektoré svoje zásady, alebo si mladšie ročníky svoju obľúbenú speváčku bez vedomia rodičov opäť "lajkli".

Súvisiace články

Najčítanejšie