Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Milovaná Popoluška Libuša Šafránková: TOTO poznanie prinieslo radikálnu zmenu!
Zdielať na

Milovaná Popoluška Libuša Šafránková: TOTO poznanie prinieslo radikálnu zmenu!

Archívne video

Českú populárnu herečku Libušu Šafránkovú (67), snáď najznámejšiu rozprávkovú Popolušku, ale aj manželku filmového vrchného, ktorý je jej manželom aj v skutočnosti, Josefa Abrháma (81), už dlhšie nevidieť na verejnosti. Nepochybne je to najmä zo zdravotných dôvodov, keď sa obáva nákazy koronavírusom, rovnako ako aj jej manžel.

Libuša Šafránková sa pred nejakou dobou musela kvôli nádoru podrobiť vážnej operácii pľúc. Samozrejme to zanechalo stopy aj na jej psychike. Mnohí jej priaznivci už mali o ňu veľké obavy. Našťastie sa zdá, že Libuška je v poriadku, len má oprávnené obavy z epidémie koronavírusu a radšej sa zdržiava doma. Predsa len patrí do rizikovej skupiny obyvateľov aj kvôli svojmu veku, aj pre absenciu časti pľúc.

​Svoj vzťah k domovu v pražskej vilovej štvrti vyjadrila pre portál ahaonline.cz slovami: "Môj dom, môj hrad. Istota, sloboda. Kedysi sme na pozemku vysadili malé sadenice borovíc, teraz bývame v lese. Na balkóne som vlastne v korunách stromov.“ Tam nachádza spolu so svojím manželom Josefom Abrhámom bezpečie. Spoločne veria, že obklopení stromami a bez kontaktu s ľuďmi sú natoľko chránení, že v zdraví dokážu prečkať aj pandémiu. Navzájom sa vo všetkom vedia podporiť a vďaka dlhoročnému súžitiu v manželstve v dobrom aj zlom si aj veľmi dobre rozumejú a dokážu sa zhodnúť už takmer vo všetkom.

Pripomeňte si prekrásnu titulnú pieseň filmu:

Libuška si uvedomuje, aká dôležitá je najmä psychická pohoda. Nie je ale ľahké ju dosiahnuť, tobôž potom udržať. Aj ona s tým mala kedysi problém. "Najdôležitejšie je mať radosť. Nenechať sa ničím zlomiť a brať život s nadhľadom. A občas si spomenúť na rady našich babičiek. Neprepínať sa a striedať prácu a odpočinok. Než som si to uvedomila a začala sa podľa toho riadiť, trvalo to,“ otvorene priznáva herečka a predstaviteľka národom milovanej Popolušky. Veľmi si váži podporu svojich priaznivcov a to, že ju majú tak radi. Myslí si, že je to aj preto, že ona zas má veľmi rada ich.

​​So svojimi priateľmi je Libuška v kontakte najmä po telefóne. Nedávno to v rozhovore pre médiá prezradila jej dobrá priateľka, herečka a taktiež filmová popoluška, Eva Hrušková. Spolu s manželom, hercom Janom Přeučilom, donedávna radi navštevovali svojich dobrých priateľov Libušku a Josefa Abrháma v ich domove. Počas pandémie sa už radšej porozprávajú len po telefóne. spriatelené páry veria, že za krátky čas sa všetko dostane opäť do starých koľají.

Súvisiace články

Najčítanejšie