Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Miley Cyrus je šťastím bez seba! Bude bábo!
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus je šťastím bez seba! Bude bábo!

Archívna reportáž

V prichádzajúcom roku 2021 sa na prírastok do rodiny môže tešiť aj ďalšia známa tvár. Kontroverzná americká speváčka sa stihla behom posledných rokov vydať, rozviesť a po svojom boku vystriedať jednu ženu a aj jedného muža. Teraz ju čaká nová úloha a zdá sa, že sa už teraz nesmierne teší.

Americká speváčka Miley Cyrus (28) sa stane o niekoľko mesiacov tetou a pre jej slávneho otca, amerického speváka Billy Ray Cyrusa (59) to bude prvé vnúča. Tieto tituly im doprial speváčkin mladší brat, 26-ročný herec a hudobník Braison, ktorý radostnú správu oznámil prostredníctvom sociálnej siete.

Aj keď najznámejšia z rodiny Cyrusovcov je zrejme Miley, ani ostatné deti country speváka Billa neodbočili v kariére veľmi ďaleko. Práve spomínaný šťastný budúci otecko Braison sa okrem hudby, ktorá je asi v tejto rodine dedičná, venuje aj herectvu. Aj keď veľkú dieru do sveta filmu zatiaľ neurobil, na poli lásky a rodiny sa mu darí excelentne. Minulý rok si zobral za ženu svoju dlhoročnú partnerku Stellu McBraid, a ani nie do roka sa dočkali tej najkrajšej správy.

Miley Cyrus bola odmalička veľké šidlo, spoznali to aj na konkurze na úlohu obľúbenej hrdinky Hannah Montana. Pozrite si, aké bola Miley rozkošné dieťa:

"Cítim sa byť nesmierne požehnaný a vďačný za to, že so Stellou čakáme naše prvé dieťa. Toto je náš syn a má sa narodiť v júni. Už teraz tohto malého chlapčiska veľmi ľúbim," napísal k fotografii, na ktorej spolu s partnerkou držia fotky z ultrazvuku. Na nich už jasne vidieť prvé obrysy malej tváričky bábätka, ktoré by sa malo narodiť o šesť mesiacov.

Brat Miley Cyrus, hudobník a herec Braison, sa pochválil radostnou správou na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Braison Cyrus (@braisonccyrus)

Radostnú novinku komentovalo množstvo fanúšikov, priateľov a, samozrejme, aj členov slávneho klanu Cyrusovcov. "Teta Swinkle v dome," napísala typickým slangom Miley, čo jej behom chvíľky lajkli stovky používateľov. Pridala sa aj druhá sestra Noah, ktorá sa priznala, že sa už nevie dočkať dňa, keď sa stane tetou. Zdá sa, že Miley sa na podobné životné kroky nechystá, práve naopak. Iba nedávno ušla z chomúta, keď sa rozviedla s dlhoročným partnerom, austrálskym hercom Liamom Hemsworthom. Ubolené srdce si liečila po boku modelky Stelly Maxwell a neskôr v posteli búrliváka Codyho Simpsona. Momentálne sa Miley sústredí na svoju kariéru, no aj tu ostáva verná svojej škandalóznej povesti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie