Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Desivé priznanie speváčky! Náhle ohluchla a stráca rovnováhu!
Zdielať na
Hudba

Desivé priznanie speváčky! Náhle ohluchla a stráca rovnováhu!

Zdroj: Instagram/JJ

Namiesto radosti z pohodovej atmosféry uplynulých vianočných sviatkov sa ocitla populárna britská speváčka na urgentnom príjme. Priviedli ju tam nepríjemné príznaky ako točenie hlavy, malátnosť a strata sluchu. Pochopiteľne sa veľmi vyľakala, keďže ako speváčku ju živí aj sluch či pohyb na pódiu. Po niekoľkých vyšetreniach jej lekári stanovili diagnózu, ktorú sa rozhodla zdieľať so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti.

Speváčka Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish (32) sa na sociálnej sieti zverila fanúšikom, že trpí Meniérovou chorobou, ktorú je diagnostikovali lekári počas uplynulých sviatkov. Kvôli vyšetreniam museli speváčku hitu Price Tags dokonca hospitalizovať a teraz sa snaží dostať príznaky choroby do povedomia ľudí.

Jessie J vo videu na Instagrame popísala, čím si pred hospitalizáciou musela prejsť, a veru, nebolo to nič príjemné. Neustále pocity malátnosti, točenie hlavy, straty rovnováhy a napokon aj čiastočná strata sluchu boli podľa jej slov tak neznesiteľné, že sa napriek prebiehajúcim vianočným sviatkom rozhodla vyhľadať pomoc lekárov. Tí jej oznámili, že trpí Meniérovou chorobou, pre ktorú sú tieto príznaky typické. Presná príčina choroby nie je doposiaľ známa, no najčastejšie postihuje len jedno ucho. Zatiaľ však neexistuje ani liečba, ktorá by umožnila chorobu úplne vyliečiť, no existujú postupy, ktoré dokážu nepríjemné príznaky aspoň zmierniť.

Piesňou Price Tags prerazila Jessie pred 9 rokmi na hudobnom nebi, okrem spevu sa venuje aj písaniu piesní pre iných populárnych spevákov ako Chris Brown, Miley Cyrus či pre dídžeja Davida Guettu:

"Zobudila som sa a mala som pocit, akoby som úplne ohluchla na moje pravé ucho, nevedela som chodiť v jednej línii," zverila sa ešte pred pár dňami fanúšikom na sociálnej sieti Jessie. "Povedali mi, že trpím Meniérovým syndrómom. Viem, že ním trpí aj veľa iných ľudí, mnoho z nich sa mi ozvalo a dali mi skutočné dobré rady. No som rada, že som šla včas do nemocnice. Lekári mi dali dobrú medicínu a cítim sa už oveľa lepšie," zverila sa speváčka. V médiách sa však objavila kritika na jej hlavu za to, že situáciu dramatizuje a snaží sa iba strhnúť pozornosť. "Odkedy som dala von to živé video, média z neho vytiahli tak tri slová a vytvorili z toho veľmi dramatickú verziu pravdy. Veľmi ma to neprekvapilo, ale som si vedomá, že mám tú schopnosť uviesť veci na pravú mieru," rozpísala sa speváčka na margo obvinení.

Jessie J sa rozhodla uviesť situáciu okolo jej choroby na pravú mieru prostredníctvom Instagarmu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessie J (@jessiej)

"Nezverejňujem to kvôli vášmu súcitu. Pridala som to som sem, lebo taká je skutočnosť. Nechcela som, aby si niekto myslel, že som klamala o tom, čo sa stalo. O Meniérovej chorobe som doteraz nevedela a dúfam, že tak zvýšim povedomie všetkých tých, ktorí podobnými symptómami trpia oveľa dlhšie, alebo ich príznaky sú ešte horšie, ako mám ja" vysvetlila svoje počínanie speváčka, ktorá sa iba nedávno rozišla s hollywoodskym fešákom, hercom Channingom Tatumom. S ním tvorila pár už od roku 2018 a jedným rozchodom si prešli už behom prvého roka randenia. Ďalší rozchod ohlásila dvojica v apríli 2020, no o pár týždňov boli opäť spolu. Ten posledný rozchod, na jeseň 2020, ich láska, zdá sa, už neprežila. Avšak ani jeden nemá vedľa seba žiadneho oficiálneho partnera, a tak ich možno láska jedného dňa opäť spojí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie