Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pocisková a Tůma sa budú sťahovať! Vila na najlepšej adrese za šialené peniaze!
Zdielať na

Pocisková a Tůma sa budú sťahovať! Vila na najlepšej adrese za šialené peniaze!

Archívna reportáž

Nela Pocisková a Filip Tůma skutočne netrú biedu. Obaja vzišli z veľmi slušne zabezpečných rodín a svojím talentom dokázali majetok ešte znásobiť. Aj preto si mohli dovoliť nielen uvažovať o bývaní na jednej z najexkluzívnejších adries v Bratislave, ale kúpu nehnuteľnosti aj zrealizovali. Nový údaj v katastri nehnuteľností si ako prvý všimol portál pluska.sk.

Odkedy speváčka a herečka Nela Pocisková (30) objavila čaro Instagramu, neraz sa už podelila aj o zábery z vilky, ktorú s partnerom, spevákom a hercom Filipom Tůmom (42) obývajú v Ivanke pri Dunaji. Pôvodne Filipov dom ale už čoskoro vymenia za spoločnú vilu v bratislavskom Starom Meste, píše portál Pluska.sk.

Vila sa nachádza na Bôriku, neďaleko od známeho vládneho hotela. Podľa zápisu v katastri si novú nehnuteľnosť dopriali len krátko pred Vianocami, ich mená svietia na liste vlastníctva od novembra. No podľa všetkého do nasťahovania sa ešte prejde veľa času.

Nela sa stala hviezdou ešte ako mladučká pubertiačka:

​Pozemok má niečo vyše osem árov, zastavaná plocha je z toho 150 metrov štvorcových. No nejde o žiadnu supermodernú vilu, naopak, je to typický funkcionalistický dom, tzv. kocka, aké sa stavali v 70. - 80. rokoch. Už na pohľad si dom s tyrkysovou fasádou bude vyžadovať dosť práce a investícií, aby sa z nej stal dom, o akom zrejme párik umelcov sníva. "Dom sme hľadali zhruba tri roky. Chceli sme byť viac v centre Bratislavy pre dochádzanie do práce a škôl. Čaká nás však ešte dlhá rekonštrukcia," vyjadrila sa pre Plusku Pocisková. 

Dom v Ivanke je už na pohľad zariadený veľmi príjemne a vkusne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

No aj v pôvodnom stave domu musela byť cena nehnuteľnosti pre bežných "smrteľníkov" dychvyrážajúca. Už len samotný pozemok má hodnotu niekoľkých státisícov. Celková suma sa mohla pohybovať kdesi okolo 800 tisíc eur, s nákladmi na rekonštrukciu možno napokon zarovnajú sumu aj na milión.

Google Maps

​Pocisková, Tůma a ich dve deti sa už o pár mesiacov nasťahujú do susedstva mnohých ďalších celebrít. Spomedzi umelcov bývajú neďaleko napríklad Filipov kolega Vlado Kobielsky, ale aj legendy herectva ako Soňa Valentová či Štefan Kvietik, alebo Oldo Hlaváček.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie