Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Meghan a Harry zverejnili neobvyklú rodinnú vianočnú fotku, nestretla sa s nadšením!
Zdielať na

Meghan a Harry zverejnili neobvyklú rodinnú vianočnú fotku, nestretla sa s nadšením!

Archívna reportáž

Členovia britskej kráľovskej rodiny zvyknú každoročne pred Vianocami zverejniť oficiálny pozdrav s blahoželaním vo forme vianočnej pohľadnice. Princ William s rodinou sú v posledných rokoch na záberoch veľmi civilní, v neformálnom prostredí a k tomu volia aj vhodné oblečenie. Tento rok celá rodinka sedela spolu na slame pred akousi kôľňou pri ich dome v Norfolku. Princ Charles s manželkou zvolili zas lavičku v rozkvitnutej záhrade ich sídla Clarence House. Tradícii zostal verný aj princ Harry s Meghan, ale ich vianočná pohľadnica s pozdravom sa trochu vymykala vkusu Britov.

Vojvodovia zo Sussexu zverejnili svoju prvú vianočnú fotografiu v ére ich „samostatnosti“, teda po škandalóznom odchode z britskej kráľovskej rodiny v januári 2020. Fotografia je natoľko neprofesionálne zhotovená, že sa špekuluje, že za jej vyhotovením je údajne 64-ročná matka vojvodkyne Meghan.

Doteraz volil princ Harry a jeho rodina decentné, čiernobiele fotografie s pozdravom. V roku 2018 to bol záber z ich svadobného dňa, kde bol nový manželský pár vyfotografovaný zozadu, stojac tesne vedľa seba a romanticky hľadiac na veľkolepý ohňostroj. V roku 2019 pózovali vojvodovia zo Sussexu na fotke už ako rodičia sediaci spolu pred stromčekom a v popredí dominovala tvárička ich lezúceho synčeka Archieho. Voľba čiernobieleho prevedenia fotografií iste nebola náhodná a bola vhodná aj ako symbol ich spojenia dvoch svetov.  

Meghan sa prezentuje ako empatická a šľachetná bytosť, ktorá pomáha najmä tým najslabším - nemým tvorom, deťom a ženám v núdzi:

​Zmenou prostredia sa zrejme Harry rozhodol prispôsobiť novej domovskej krajine USA a aj vkusu tamojších obyvateľov. Na štylizovanej farebnej pohľadnici s prianím veselých Vianoc a šťastného roku 2021 zvolili záber, kde spolu s Meghan a synčekom Archiem pózujú pred detským farebným domčekom v záhrade ich luxusného sídla v Montecite v Kalifornii. Vďaka špeciálnemu filtru im nie je dobre vidieť do tváre, no Harryho prezrádza jeho hrdzavá hriva, Meghan, otočenú tvárou na stranu, usvedčujú typicky ulízané tmavé vlasy stiahnuté do chvosta. Podľa všetkého Archie zdedil vlásky po otcovi. Na zábere nechýbajú ani dvaja psíci, zvedavý bígl zvaný Guy a fenka čierneho labradora menom Pula. Záber rodinnej idylky údajne zachytila na objektív Doria, teda mama Meghan Markle.

Meghan a Harry sa stali patrónmi útulku pre zvieratá Mayhew, prostredníctvom ich profilu zverejnili oficiálnu vianočnú fotografiu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mayhew ?? (@themayhew)

A ako je teraz v USA medzi celebritami zvykom, aj pohľadnicu vojvodov zo Sussexu zverejnila na svojich stránkach charitatívna organizácia, v ich prípade konkrétne nezisková organizácia Mayhew, ktorá sa stará o zvieratá a rodiny v núdzi. „Sme nesmierne šťastní, že sme mohli dostať nádherné vianočné prianie od našich patrónov, vojvodov zo Sussexu. Vojvodovia rovnako poskytli sponzorský dar a pomohli nám zostať tu pre psy, mačky a ľudí v našej komunite cez zimu a ďalej,“ poďakovala sa verejne organizácia na svojom Instagramovom účte týmto novým americkým celebritám so šľachtickým titulom.  Akurát, že pohľadnica sa nestretla s vrelým prijatím u Britov. Tí neváhali za zvláštnu fotku v americkom štýle Meghan a Harryho zvoziť pod čiernu zem. Tí si už ale na kritiku zrejme zvykli a ťažkú hlavu si z toho nerobia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie