Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jasmina sa buchla po vrecku! Rytmus od nej dostal TENTO luxusný darček!
Zdielať na
Hudba

Jasmina sa buchla po vrecku! Rytmus od nej dostal TENTO luxusný darček!

Archívna reportáž

Hoci ľudia radi opakujú, že Vianoce nie sú o materiálnych daroch, a už vôbec nie o ich množstve a hodnote, pravda je, že darčeky jednoducho pod stromček patria. Hoci neexistujú pravidlá na to, ako by mali vyzerať - každému spraví radosť niečo iné. Jasmina a Rytmus vedia, že najväčší dar ich života už dostali minulý rok v júli, no predsa len čosi pribudlo aj pod stromčekom.

V rodine Patrika a Jasminy majú Vianoce už druhým rokom úplne iný rozmer. Predsa len, najkrajšie sviatky v roku robia dokonalými práve deti, ktorých radosť, očarenie a viera v zázraky je tou dokonalou ingredienciou pre tieto jedinečné dni. No to neznamená, že si dospelí prestanú dávať darčeky, Vianoce sú ideálna príležitosť, ako skúsiť do "listu prianí" napísať aj niečo, čo si človek sám len tak nekúpi. 

Ktovie, čo mal na svojom zozname napísané Rytmus, a či vôbec nejaké želanie vyslovil. Majetným ľuďom, ktorí majú všetko, či lepšie povedané, môžu si čokoľvek kúpiť sami, sa veľmi ťažko vymýšľajú darčeky. Ľahšie sa azda zdajú byť kreatívne, alebo zážitkové dary, no Jasmina sa predsa len rozhodla pre klasiku.

Rytmus netají, že má pred Bohom rešpekt:

​V skutočnosti ale jej dar nie je úplná klasika typu ponožky/papuče/trenky. Rytmus sa v instastories pochválil vybaľovaním objemnej škatule, v ktorej sa ukýval dar za niekoľko stoviek. Luxusná zimná bunda obľúbenej Patrikovej značky stojí zhruba 1700 eur. Verzia Barocco Acanthus sa vyznačuje farebnou trojkombináciou zlatá - biela - čierna a Rytmus bol darčekom zjavne nadšený.

Instagram/RK

​Hoci Jasmina sa zatiaľ nepochválila tým, čo čakalo pod stromčekom ju, pridala na Instagram fotku, v ktorej povedala všetko. "Drahý dnešný oslávenec. Toto všetko si mi doprial. Nemôžem si priať viac. Som vďačná a Tvoju prítomnosť si uvedomujem nonstop. Ďakujem za všetko. Ak by som si predsa len mohla niečo želať, je to blízkosť s rodinami a koniec strachu o nich," vyjadrila Jasmina pekne to, čo cítia pod deviatich mesiacoch pandémie asi mnohí.

Súvisiace články

Najčítanejšie