Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Všetci traja ako cez kopirák! Dominika Cibulková prekvapila vianočným outfitom rodinky!
Zdielať na

Všetci traja ako cez kopirák! Dominika Cibulková prekvapila vianočným outfitom rodinky!

Archívna reportáž

Prvé Vianoce s bábätkom sú vždy nezabudnuteľné. Hoci malý človek ešte nemá potuchy, čo sa to deje, jeho rodičia si tieto krásne chvíle mimoriadne užívajú. Inak to nie je ani v prípade rodiny Dominiky Cibulkovej, kde je ich najkrajším vianočným škriatkom malý Jakubko.

Jakubko Navara sa narodil 14. júna, na Vianoce teda mal pol roka. To je ešte veľmi málo nielen na to, aby chápal, že sa deje niečo výnimočné, ale aj na to, aby si niečo pamätal. No kto na tieto Vianoce rozhodne nikto nezabudne sú jeho rodičia. 

Dominika a Michal už asi ani nemôžu byť šťastnejší. Chvíle so synčekom si veľmi užívajú a patrične to dokladujú aj na sociálnej sieti. Naša historicky najúspešnejšia tenistka sa pochválila celou sériou fotiek spred zrkadla, kde sa v poslednej dobe veľmi radi fotia - Jakubka zjavne jeho odraz fascinuje, ako každé zvedavé bábo.

Pozrite sa, ako vyzerali Vianoce na chalupe u Dominiky:

​Na sviatky ale nenechali nič na náhodu a evidentne sa patrične pripravili. Všetci traja sú totiž na fotkách dokonale zladení v rovnakom vianočnom overale. Hoci vyzerá výborne každý z členov tejto rodinky, nedá sa nič, robiť, vítaz je len jeden. Malý Jakubko je skutočne chlapček na zjedenie a svedčí mu to vo všetkom. "Šťastné Vianoce od nás všetkým. Prvé Vianoce v trojici," napísala k fotke Dominika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

V instastories zdieľala aj náhľad na krásne prestretú sviatočnú tabuľu. Konzervatívny štýl tradičného bieleho porcelánu so zlatým pásikom v kombinácii s krištáľovými pohármi dávajú tušiť, že Dominika na Vianoce neexperimentuje. A evidentne sa to páčilo aj Jakubkovi, ktorý celý nadšený kopal nožičkami. Na kapra so zemiakovým šalátom ešte ale nedorástol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie