Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Andrea Verešová sexi ako ešte nikdy! Stelesnená dokonalosť úplne NAHÁ!
Zdielať na

Andrea Verešová sexi ako ešte nikdy! Stelesnená dokonalosť úplne NAHÁ!

Archívna reportáž

Zdá sa, že elixír večnej mladosti existuje. A recept naň má 40-ročná Andrea Verešová. Máloktorá žena sa môže pochváliť v jej veku tak dokonalou pevnou postavou. A to je pritom mamičkou dvoch detí. Svoje telo rada vystavuje na obdiv v odvážnych šatách, či plavkách. A občas odhodí aj tie, ako napríklad teraz, v skutočne exkluzívnej podobe.

Žilinčanka Andrea Verešová sa už pred rokmi odsťahovala do susednej Českej republiky. Po vzťahu s Jaromírom Jágrom napokon našla šťastie u majetného podnikateľa Daniela Volopicha, s ktorým má dve deti. Hoci by nemusela pohnúť ani prstom, nikdy neprestala s modelingom a vypracovala sa aj na vplyvnú influencerku. Nepochybne aj vďaka pikantným fotkám, ktoré z času na čas pridá. 

Teraz sa ale nechala nafotiť úplne nahá pre kalendár na rok 2021. Ponuke nafotiť ho proste Andrea nemohla odolať. "Za svoje telo sa nehanbím. Už niekoľkokrát som sa fotila nahá a tiež sa nahá opaľujem. Moje fotky nie sú vulgárne, majú ukázať ženskosť a prebudiť fantáziu," odpovedala krásna Andrea Blesku. Fotografie pre album s ňou nafotografovala skúsená česká fotografka Lucie Robinson. Fotoaparátom zachytila nahú Andreu snáď zo všetkých uhlov. Nikde nevidno ani gram tuku navyše, dokonca ani celulitídu, postrach všetkých žien. Fotky z kalendára si môžete pozrieť TU.

Prednedávnom prezradila Andrea jedno tajomstvo:

​Pekné telo nemá Andrea len tak, musí preto aj niečo robiť. "Matka príroda mi nadelila peknú tvár, ale o telo sa musíte starať. Nič nie je zadarmo, ani moja postava. Tú si pravidelne udržujem jogou a masážami," prezradila ešte stále žiadaná modelka. Na začiatku kariéry robila často prehliadky na vysokých podpätkoch a doplatila na to neznesiteľnou bolesťou chrbta. Vtedy jej priatelia poradili cvičiť jogu na uvoľnenie, odvtedy na ňu nedá dopustiť, je na nej vraj priam závislá. Okrem toho rada športuje, miluje najmä lyžovanie aj plávanie. K športu vedie aj svoju dcéru a syna.

Volopichovci sú rodinka ako z kalendáru:

"Vek je naozaj len číslo. Záleží na tom, ako sa kto cíti i ako sa o seba stará. A samozrejme aj nakoľko sa dokáže obklopovať láskou a ľuďmi, ktorí v nás vidia bohyne," zafilozofovala spokojná Andrea a dodala, že fotenie pre ňu bolo aj veľkou výzvou. No dvojnásobná mamička dodala, že si neláme veľmi hlavu diétami. Každý by si mal podľa nej dopriať všetko, na čo má chuť, počas sviatkov to asi ani inak byť asi nemôže, dôležité je hlavne udržať rovnováhu a byť v pohode. A to ona v krásnom dome s bazénom a telocvičňou, ako aj pozorným manželom a milými deťmi zrejme má. 

Súvisiace články

Najčítanejšie