Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Majú sa mu fanúšikovia poskladať na byt za 1,5 milióna?! Leoš Mareš mnohých poriadne nahneval!
Zdielať na

Majú sa mu fanúšikovia poskladať na byt za 1,5 milióna?! Leoš Mareš mnohých poriadne nahneval!

Archívna reportáž

V čase krízy si umelci zarábajú rôznym spôsobom, či už prepožičajú svoju tvár do reklamy, alebo svojím hlasom potešia poslucháčov podcastov, audiokníh či detských rozprávok. No sú aj takí, ktorí berú inšpiráciu spoza oceánu, a vedia, že ľudí najviac láka pohľad do ich súkromia. Aj známy český moderátor sa rozhodol, že na fenoméne živého prenosu zarobí a zároveň tak ukáže verejnosti svoj nový luxusný byt.

Český moderátor Leoš Mareš bude v druhý sviatok vianočný premietať živé vysielanie z jeho nového, luxusného dvojpodlažného bytu, ktorý ho stál v prepočte viac ako 1 a pol milióna eur. Podľa českého portálu eXtra.cz,  by si tak mohol v prípade záujmu zo strany divákov zarobiť za jeden večer aj desiatky miliónov českých korún.

Leoš si väčšinu ceny nehnuteľnosti musel hradiť tak, ako bežní smrteľníci, z hypotekárneho úveru. Ten sa môže vyšplhať mesačne na tisíce eur, a tak nečudo, že podnikavý moderátor skúša rôzne cesty k zárobku. Umelecký svet a svet šoubiznisu totiž zasiahla koronakríza veľkou silou, a mnohí pracovníci v oblasti kultúry a umenia ostali zo dňa deň bez práce. Jeden z najlepšie platených moderátorov síce biedu trieť nebude, no okázalý životný štýl a luxusné dovolenky, na ktoré sú z manželkou zvyknutí, stoja nemalé peniaze.

Za roky na výslní českého šoubiznisu si Leoš vedel slušne zarobiť a preto nečudo, že si na okázalý spôsob života navykol. Mareš a jeho manželka milujú aj luxusné kožuchy a kožušiny:

"Na druhý sviatok vianočný, 26. decembra, sa odohrá niečo výnimočné, niečo, čo nikto nečakal a čo tu ešte nebolo. Špeciálne, unikátne, emotívne, intímne a aj tak na záver spektakulárna dvojhodinová šou. A vy môžete byť pri tom!" píše sa lákavo v popise livestreamu na portáli predávajúcom vstupenky na túto udalosť s názvom Staré pecky. Okrem Leoša sa sľubuje aj hviezdna účasť v podaní Dary Rolins, Janka Ledeckého, Standy Hložeka a ďalších známych tvárí. Organizátor ďalej sľubuje množstvo prekvapení a najväčší ohňostroj roku 2020. Avšak mnohí Loešovi kritici, ale aj fanúšikovia nad jeho požiadavkami dvíhajú obočie. Za vstup do live streamu, kde sa môžu diváci pokochať aj jeho novým obydlím, si totiž Mareš vypýtal až 990 českých korún, čo je v prepočte necelých 40 eur.

Obľúbený moderátor prišiel s originálnym nápadom, no od ľudí sa dočkal aj veľkej vlny kritiky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

"No dať liter za takú k***tinu, nehnevajte sa na mňa. Za divadlo, koncert, alebo akékoľvek predstavenie, nie je problém. Ale za toto? A tie dramatické upútavky o revolučnej, intímnej šou, ktorá tu ešte nebola, tak toto naozaj nie," nedával si servítku pred ústa jeden z komentujúcich, a podobnými komentármi prispeli aj ďalší. "Online tiket na Liama Gallaghera bol za 20 euro," napísala ďalšia dáma, ktorá porovnala cenu s cenou livetsreamu na koncert lídra legendárnej britskej skupiny Oasis.

Zmierlivejšie komentovali šou jeho fanúšikovia, ktorí by si ju síce radi pozreli, ale cena sa im tiež zdá byť premrštená. A to špeciálne po Vianociach, keď si azda každý siahol kvôli darčekom hlbšie do vrecka. No našli sa aj takí, ktorí Leošov nápad obhajovali. "Skvelý nápad, oceňujem, hudba a zábava už mi veľmi chýba," píše jedna z fanúšičiek. "A vy pracujete zadarmo?" osopila sa ďalšia na kritické komentáre. Leoš promuje svoju šou zo všetkých síl, tak snáď sa mu vrátia aspoň náklady.

Súvisiace články

Najčítanejšie