Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Šek na milión a Bentley k tomu! Raper takto štedro obdaroval mamu k narodeninám!
Zdielať na
Hudba

Šek na milión a Bentley k tomu! Raper takto štedro obdaroval mamu k narodeninám!

Archívna reportáž

Pre mnohých mužov ostane ich matka ženou číslo jeden po celých život a za jej starostlivosť a lásku sa jej patrične odvďačujú. Medzi nich patrí dozaista aj známy americký raper, ktorý tej svojej mame k jubileu venoval skutočne luxusný a nablýskaný darček. Všetko, samozrejme, zachytili účastníci oslavy na kamery ich smartfónov. A tak sa mohli pokochať nielen fanúšikovia, ale aj nasucho preglgnúť neprajníci.

Raper P Diddy (51) sa na sociálnej sieti pochválil videom z oslavy 80. narodenín jeho mamy Janice. K jubileu jej totiž venoval luxusné auto značky Bentley a navyše aj šek vypísaný na rovný jeden milión amerických dolárov. Mnohých však šokoval vek jeho mamy, na ktorý rozhodne nevyzerá. Parochňa, umelé riasy, vyžehlená pleť - vek snáď prezrádza len opatrná chôdza a mierne zhrbený postoj.

Sean "Diddy" Combs svoju mamu prekvapil nielen okázalou oslavou, kde nechýbalo množstvo pozvaných hostí a luxusný catering, ale aj samotným darčekom. Raper mal jediný cieľ, a tým bolo mamu prekvapiť tak, aby na oslavu svojich 80. narodenín nikdy nezabudla. Tie jej odteraz nebude pripomínať iba luxusné čierne Bentley v garáži, ale aj pohľad na stav účtu, na ktorom jej pribudol 1 milión amerických dolárov.

Pozrite sa ako šokoval raper P Diddy svoju mamu miliónovým šekom a luxusným autom značky Bentley:

"Existujem iba vďaka tejto krásnej, pracovitej, milujúcej, veselej, úprimnej, srdečnej, múdrej a absolútne úžasnej bohyni a kráľovnej! Krásne 80. narodeniny tej najlepšej mame na svete! Ľúbim ťa!"napísal pod príspevok na Instagrame, ktorý zachytáva jeho mamu Janice vo vzorovanom overale, vysokých podpätkoch a v dlhej platinovej blond parochni. "A takto vyzerá v osemdesiatke. Bez filtra, bez úprav," dodal hrdý syn a treba uznať, že na svoj vek vyzerá skutočne mladistvo a sviežo.

Mnohých fanúšikov svojím výzorom 80. ročná Janice zmiatla, iba málokto by jej tipoval tak vysoký vek:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diddy (@diddy)

Raper svoju mamu najprv oslávil mamine narodeniny s priateľmi a rodinou v mega vile v Los Angeles, a po dobrom jedle ju s miliónovým šekom v ruke vyviedol pre vchod budovy, kde už na ňu čakalo obrovské prekvapenie a mnoho prizerajúcich sa hostí. "Dostala nové Bentley a v ľavej ruke drží miliónik," počuť komentovať neznámy hlas vo videu. Diddy dodal, že auto dostala jeho mama aj s osobným šoférom. Zaujímavosťou je, že Janice oslavuje svoje narodeniny v ten istý deň ako jej vnúčatá. Dvojičky D´Lilu a Jessieho (14) má raper P Diddy z manželstva s herečkou Kim Porter, ktorá, žiaľ, v roku 2018 zomrela po komplikáciách spôsobených silným zápalom pľúc. Okrem nich má dvojica aj synov Quincyho (29) a Kinga (22).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie