Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara Rolins voči Rytmusovi hnev necíti. Srdce jej zlomil ako jediný TENTO muž!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins voči Rytmusovi hnev necíti. Srdce jej zlomil ako jediný TENTO muž!

Archívna reportáž

Jedna z najpopulárnejších speváčok českej aj slovenskej hudobnej scény svojej publicite venuje veľkú pozornosť. Či už tvár a dokonalú postavu čerstvo 48-ročnej Dary Rolins vidieť na titulkách časopisov, alebo na sociálnych sieťach. Dôvody a témy jej zviditeľňovania sú rôzne, neraz ušľachtilé, keď napríklad šíri osvetu o prevencii rakoviny prsníka, inokedy propaguje vlastnú hudobnú produkciu. Avšak fanúšikov zaujíma najmä jej súkromie a to, či má po svojom boku nového partnera.

Speváčka Dara Rolins je často bombardovaná otázkami ohľadom jej vzťahov s mužmi, či okrem množstva kamarátov je po jej boku je aj nejaký muž "číslo jedna". Od rozchodu s Rytmusom sa totiž s nikým neukázala a na veľkú nevôľu fanúšikov o týchto veciach zaryto mlčí, no má na to asi svoje dôvody. 

Mužom sa Dara síce nevyhýba, ale nepatrí k tým, čo nejakého konkrétneho potrebujú  každodenne pri sebe. A svedčí o tom aj jej vyjadrenie sa o partnerskom vzťahu pre Marie Claire. „Na základné potreby nepotrebujem mať niekoho oficiálneho, s kým sa každé ráno budem budiť. To som zažila a v určitej chvíli to prestalo prinášať kúzlo. Preto sme sa s Patrikom rozišli. V pokoji sme sa dohodli, že viac nechceme a že stačilo,“ odpovedala jasne aj tým, ktorí by si ešte mysleli, že jej bývalý partner, slovenský raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (43) je stále pre ňu citlivou témou.

Dara si sladké chvíle ničnerobenia užíva najmä s dcérou Lolou, ktorá jej zároveň jej najlepšou parťáčkou: 

​Patrik je pre ňu už uzavretá kapitola, nič mu nevyčíta, napokon uplynuli už takmer tri roky. Ale predsa je niekto, na koho podraz a následný rozchod nevie zabudnúť. V čase, keď sa prevalila jeho nevera, ju vnímala ako veľkú zradu. Nebol to nikto iný, ako otec jej jediného dieťaťa, dcérky Laury (12), spevák a gitarista známej českej skupiny Wohnout, Matěj Homola (47). „Viete, kto mi fakt zlomil srdce? Matěj. Bol v mojom živote jediný a hrozne ma to vtedy bolelo. Bola to pro mňa ohnivá láska, a preto mi náš rozchod tak veľmi ublížil,“ prezradila Dara tajomstvo, že zradu od otca jej jedinej dcérky nevedela dlho rozdýchať.

Dara má to šťastie, že v živote robí to čo ju baví, a preto jej potrebné rozptýlenie zabezpečí práve jej práca. Nedávno nahrala pre deti aj dospelých obľúbenú vianočnú rozprávku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zdá sa, že časom nastal medzi nimi zmier, na Darinom minuloročnom vianočnom koncerte sa objavil Matěj Homola ako jeden z jej hostí. „Kto iný by mal na tomto koncerte vystúpiť, než tento človek. Veď Matěj je rodina,” privítala vtedy na pódiu otca svojej jedinej dcéry popová diva a prevzala z jeho úst ružu. Zaspievali si spolu pieseň Poďme spolu do Betléma, pričom Matěj hral na nástroj zvaný ukulele. Laura sediaca v prvom rade mala zo spoločného vystúpenia rodičov určite radosť. Tento rok sa síce žiadne vystúpenie nekoná, ale bývalí partneri iste pod stromček nejaké prekvapenie pre svoju dcéru opäť pripravia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie