Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ivana Gottová vyrazila fanúšikom Karla Gotta dych! Toto ešte NIKTO nevidel!
Zdielať na
Hudba

Ivana Gottová vyrazila fanúšikom Karla Gotta dych! Toto ešte NIKTO nevidel!

Archívna reportáž

Mnohí ľudia cítia práve počas vianočných sviatkov melanchóliu a spomínajú na svojich milovaných, s ktorými sa pri vianočnom stromčeku už nemôžu stretnúť. Aj vdova po najslávnejšom českom spevákovi Karlovi Gottovi podľahla vianočnej melanchólii a svoje pocity sa rozhodla zdieľať s jeho fanúšikmi na sociálnej sieti.

Iba deň pred Vianocami zverejnila Ivana Gottová na sociálnej sieti dojemné video, v ktorom spieva maestro so svojou dnes už 14-ročnou dcérkou Charlotte legendárnu československú pesničku Zvonky štěstí. Tú pôvodne naspieval ešte s malou Darinkou Rolincou a odštartoval tým jej hviezdnu kariéru.

Ivana Gottová sa aj po smrti svojho slávneho manžela snaží komunikovať s jeho fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí a sem-tam ich prekvapí nejakou súkromnou fotkou či spomienkou. A venovala im aj vianočný darček v podobe dojemného videa.  V sychravom počasí pohľad na lásku a súzvuk otca a dcéry skutočne zahrial na duši.

Porovnajte originál s duetom s dcérkou spred dvoch rokov:

"Deň pred Štedrým večerom vás chcem potešiť mojím amatérskym videom z decembra 2018, keď Karel vystupoval v Ružomberku. Ako jedného z hostí si prizval k piesni Zvonky štěstí našu Charlottku. Privrite, prosím, oči, nie je to dokonalé, ale je to pre radosť v tomto náročnom období," píše v popise k príspevku Ivana. "Tak to je dokonalé. Husia koža. Charlottka má úžasný hlas po Kájovi. Ďakujem, nielen ja, že nám robíte radosť. Vám aj dievčatám prajem krásne sviatky," komentoval administrátor fanúšikovskej stránky Karla Gotta a v podobnom duchu sa niesli desiatky ďalších komentárov od fanúšikov legendy.

Príspevok potešil mnohých fanúšikov a pohľad na Karla a jeho milovanú dcéru zahrial pri duši:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

"Na profesionálne zábery Olgy Špátovej t tohto vystúpenia sa môžete tešiť v dokumente Karel. Snáď vás zostrih zo skúšky a z večerného vystúpenia zahreje pri srdci. S láskou Ivana, Charlottka a Nellinka," napísala na záver s odkazom na dokumentárny film, ktorého premiéru, žiaľ, prekazili prísne opatrenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Podľa najnovšej správy sa termín premiéry z pôvodne plánované 1. októbra tohto roku preložil až na máj roku budúceho. Snáď už to vyjde.

Súvisiace články

Najčítanejšie