Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika Bagárová to všetkým natrela! Najkrajšie vianočné fotky celej rodinky!
Zdielať na
Hudba

Monika Bagárová to všetkým natrela! Najkrajšie vianočné fotky celej rodinky!

Archívna reportáž

Akoby boli Vianoce už aspoň týždeň, zdá sa pri pohľade na sociálne siete. Niektorí už majú ozdobené stromčeky pomaly od Mikuláša, iní tam už dokonca prihodili aj vianočné darčeky, už len byť trpezlivý. A najmä tí, ktorí majú detičky, už zrejme majú za sebou aj vianočné fotenie. Ruminku Moniky Bagárovej čakajú prvé Vianoce a to rozhodne stojí za zvečnenie.

Koncom mája sa stala 26-ročná česká speváčka Monika Bagárová po prvýkrát mamou. Otcom dievčatka je zápasník MMA uzbeckého pôvodu, 30-ročný Makhmud Muradov. Dievčatko sa evidentne podalo celkom na ocka. Rumia je rozkošná a rodičom robí veľkú radosť, hoci jej mama priznáva, že noci sú stále pomerne ťažké. 

Sedem mesiacov s bábätkom je už ale doba, keď si na seba stihli zvyknúť a rodinka má zabehaný rytmus. Monika je ale napriek občasným zúfalým stavom z únavy najšťastnejšia mama a svoju Rumiu nesmierne miluje, čo aj neustále zdieľa so svetom na svojom Instagrame s takmer 800 tisíc sledovateľmi.

Pozrite sa, ako fotenie prebiehalo:

​Teraz fanúšikov potešila skutočne krásny predvianočným "darčekom" v podobe naozaj dokonalých fotiek celej rodiny. Monika si na rodinné vzťahy veľmi potrpí, jej rodičia aj sestra sú u nich varení-pečení a veľmi pomáhajú aj so starostlivosťou o Rumiu. Vianočné fotky teda museli stáť za to, povedala si iste Monika a pripravila všetko tip-top. "Naše prvé spoločné vianočné fotenie, ktoré sme zvládli včera na poslednú chvíľu, aby sme tam mohli byť všetci, teda polovica rodiny, chýba časť v Brne a v Uzbekistane. No možno to bude nabudúci rok inak," napísala s nádejou ku krásnej fotke Monika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Fotenie s prekrásnym pozadím, dokonale upravenými členmi rodiny a starostlivo vybranými outfitmi nemohlo dopadnúť inak, ako fantasticky. Slová obdivu od fanúšikov nemajú konca a Monika sa im za to odvďačuje. Pridáva postupne ďalšie a ďalšie fotky, jednu krajšiu, ako druhú. Láska a rodinná pohoda je priam hmatateľná, také budú iste aj prvé spoločné Vianoce.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie