Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovská zmena v Kaliho živote! Všetko obrátila hore nohami jeho najväčšia láska!
Zdielať na

Obrovská zmena v Kaliho živote! Všetko obrátila hore nohami jeho najväčšia láska!

Sú umelci, ktorí sa na pandémiu nesťažujú. Všetkým síce chýba kontakt s divákmi, no na druhej strane majú vzácnu príležitosť venovať sa naplno tvorbe, alebo svojej rodinke. Ani Kalimu lockdown neprekáža. Počas prvej vlny dokončil a nahral svoj ostatný album, teraz avizuje ďalší. A práve vďaka obmedzeniam môže byť viac so svojou najväčšou láskou.

Nie je ťažké uhádnuť, kto je asi najväčšia láska mega úspešného rapera Kaliho. Iste, na prvom mieste by mohla byť jeho sympatická manželka Alica, no od istej doby má vážnu konkurenciu. Akurát, že si ju sama porodila. Kali bez dcérky Nelky nedokáže byť. A keď už musí, neustále na ňu myslí. 

Tak to už býva, dievčatká sú maznáčikovia svojich oteckov. V prípade rodinky 38-ročného Kolomana Magyaryho, ako znie Kaliho meno, to nie je inak. 

Perfektné číslo si struhol Kali tento rok s Darou na finále Miss Slovensko:

"Ťažko sa mi trávi bez nej čas, keď aj som v štúdiu, alebo idem podpisovať albumy, tak myslím na ňu a musíme si dávať aspoň FaceTime, fakt som sa na ňu úplne zmotal," priznal raper úplnu závislosť na svojom čerstvo 2-ročnom dievčatku. Malá Nelka bola dokonca aj inšpiráciou pre niekoľko Kaliho skladieb a aj sa objavila vo videoklipoch. "Je to tak, ze niektorí to tak nemajú, sú radi, že si od dieťaťa oddýchnu, ale my s Alickou sme nonstop s ňou a vidím, že ona si to užíva," hovorí milujúci otec Kali.

Kali si na svojom Instagrame súkromie chráni, jeho manželka ale na radosť fanúšikov zábermi rodinnej idylky nešetrí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alica (@alicanails)

Raper priznáva, že odkedy má dieťa, snaží sa byť lepším človekom a zdá sa, že sa mu to aj darí. Veľmi výrazne zmenil aj svoj životný rytmus. "Človek si veľa vecí uvedomí, že už nemôže žiť tak, že teraz ide s kamarátmi von v piatok a vráti sa v utorok, máš proste záväzok, ktorý chceš riešiť," načrtol Kali ako asi fungoval pred rodinou. A práve jeho večne sa usmievajúci sa zázrak mu pomáha s ľahkostou prekonávať aj lockdown. "Veľa ľudí stále rieši minulosť, lebo ich dobieha, a uniká im prítomnosť. A ja som si to uvedomil raz pri malej, hrala sa, mne vyzváňal telefón, že koncerty nebudú a riešil som to dve hodiny a ani som neriešil, že je tam pri mne. A potom som si uvedomil, že načo to riešim, aj tak s tým nič neurobím, proste užívaj si to, čo je teraz, tak som o tom napísal," spomenul si raper na zásadný moment, ktorý viedol nielen k novej skladbe, ale aj k zmene pohľadu na život.

Súvisiace články

Najčítanejšie