Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdny herec sa pustil do KVÁSKOVANIA! Fanúšikom padla sánka a vtipy nemajú konca!
Zdielať na

Hviezdny herec sa pustil do KVÁSKOVANIA! Fanúšikom padla sánka a vtipy nemajú konca!

Archívna reportáž

Jeden by si myslel, že keď je raz niekto jedným z najsexi mužov planéty, navyše s rozprávkovými príjmami, nechá sa len obskakovať a nepohne ani prstom. To rozhodne neplatí na austrálskeho herca Hugha Jackmana, ktorý pravidelne dokazuje, aký príjemný a "obyčajný" človek v skutočnosti je.

Hollywoodsky krásavec Hugh Jackman má nielen príťažlivú tvár, perfektné telo a skvelý herecký talent. Najnovšie tento 52-ročný Wolverine z filmov o X-menoch dokázal, že sa vie obracať aj v kuchyni - a rovno si zvolil za cieľ najväčší trend ostatných mesiacov.

Mnohé ženy by sa iste zhodli, že skutočne sexi je muž, keď sa motá v kuchyni. Ak by sa robila anketa na túto tému, toto by bola určite jedna z odpovedí. Hugh Jackman by v tom prípade opäť bodoval na celej čiare.

Hugh Jackman poslal pozdrav aj divákom televízie JOJ:

​Počas ťažkej situácie, ktorú spôsobila pandémia koronavírusu, sa totiž ukázalo, že tento skromný krásavec je aj  veľmi šikovný pekár. Na svojom účte na sociálnej sieti fanúšikom ukazuje fotografie nielen z práce, ale aj zo súkromia, okázalý luxus by ste však hľadali márne. Teraz však prišiel pre jeho takmer 30 miliónov priaznivcov šok. Hugh sa totiž dal na kváskovanie. Svoj pokus aj zdokumentoval a podľa videa sa nedá nič iné, iba skonštatovať, že sa vydaril.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Jackman (@thehughjackman)

Hugh totiž ukázal svetu nielen kvások, ale aj výsledný produkt, skutočne krásny bochník chleba. Zožal za to nielen obdiv, ale fanúšikovia sa začali predbiehať, kto prejaví najväčšiu kreativitu pri vymýšľaní prezývky pre novopečeného pekára. "Huge Breadman," znie jeden z vtipných výmyslov, ktorý sa dá voľne preložiť ako "Obrovský chlebár". "Clint Yeastwood," odkazuje iný fanúšik na slávneho hereckého kolegu, pričom yeast znamená kvasnice. "Bread Pitt," je ďalšia vtipná slovná hračka so slovom bread - chlieb. Toto slovo je kľúčové aj pri vtipnom variante názvu Marvelovky "Breadpool", kde hrá hlavnú postavu Hughov dobrý kamarát Ryan Reynolds. V každom prípade, nebol to Jackmanov prvý pokus v kuchyni, ako je zrejmé, baví ho predovšetkým pečenie. Aj takou jednoduchou vecou si získal nepochybne srdcia mnohých fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie