Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Už nielen na fotke! Monacká kňažná Charlene prišla s rodinou na akciu, pohľad na ňu láme srdce!
Zdielať na

Už nielen na fotke! Monacká kňažná Charlene prišla s rodinou na akciu, pohľad na ňu láme srdce!

Archívna reportáž

Monacká kňažná Charlene (44) sa po prvýkrát objavila na verejnosti od chvíle, keď ju v jej rodnej krajine zasiahla z nejasných dôvodov nešpecifikovaná infekcia uší, nosa a hrdla, ktorá jej údajne znemožnila aj cestovať lietadlom a vrátiť sa domov. V Južnej Afrike musela podstúpiť liečbu spojenú s operáciou a zostala tam preto väčšinu roka 2021. Domov do Monaca sa jej podarilo prísť až v novembri, ale hneď na to sa šla liečiť do Švajčiarska. Špekuluje sa ale aj o tom, že jej dlhé zotrvanie v domovine mohlo byť aj z dôvodu krízy v manželstve s princom Albertom (64). Majú pritom spolu dve deti, dvojičky Jacquesa a Gabrielle (7), ktoré celé mesiace nevidela.

​Zo švajčiarskeho liečenia sa vrátila do Monaca pred Veľkou nocou a pokračuje v rekonvalescencii. Na jej tvári však šťastie nevidieť, vychádza z nej, naopak, veľká bolesť a smútok. Všimli si to aj ľudia, keď sa kniežacia rodina zúčastnila na šampionáte Formuly E 2022, ktorý sa konal v Monaku. Na fotografiách vidieť Charlene, princa Alberta, ako aj ich dvojčatá, Jacquesa a Gabriellu. Kráľovská rodina sledovala preteky a po skončení prešli všetci na na pódium, kde Charlene s Albertom a malým Jacquesom odovzdali víťazovi pretekov Stoffelovi Vandoornovi trofej. Charlene podala ruku trom najlepším jazdcom. Mala na sebe oblečené pôsobivý kostým s dvojradovým sakom a rozšírenými nohavicami. Celú sériu fotiek si môžete pozrieť TU.

Hlasné zvuky davu a áut však na rodinku boli príliš veľké sústo, zakrývali si uši a Charlene musela pritom utešovať svoje malé deti. Princezná zaujala svojim novým účesom - krátke platinovo blond vlasy, s ktorým sa ukázala už predtým na fotografii z Veľkej noci, kde pózovala so svojou rodinou. Obrázok zdieľala Charlene na svojej stránke na Instagrame s jednoduchým popisom, ktorý doplnila o emoji s červený srdiečkom: "Šťastnú Veľkú noc." Jej sledovateľov obrázok potešil a mnohí v reagovali komentárom s pridaním srdiečok. "To isté aj tebe a tvojej krásnej rodine," napísal jeden z nich, zatiaľ čo jej ďalší poprial: "Buďte v poriadku... pekná fotka."

Charlene bola síce dokonalé upravená, ale zábery zachytili smútok na jej krásnej, no chorobou strhanej tvári:

To sa, žiaľ, ale zatiaľ krásnej kňažnej zjavne nedarí. Svedčí o tom jej bolestne smutná tvár, ktorá je ako bez duše. Bolo veľkým želaním jej rodiny v Južnej Afrike, aby sa vrátila k manželovi a deťom do Monaka a liečila sa tam. Stretli sa kvôli tomu s Albertom a Charlene na to napokon pristúpila. Čo všetko sa ale skrýva za jej bolesťou z návratu k manželovi, a prečo sa tomu vôbec bránila, si necháva sama pre seba. Iste o tom Albert veľa vie, ale zrejme chce zachovať dekórum, ako sa patrí na hlavu kniežatstva, taktne mlčí. Pre Charlene sú hlavným dôvodom zotrvania s ním iste ich deti, ale ktovie, či nakoniec predsa len z manželstva nevycúva. 

Charlene zdieľala idylickú rodinnú fotku napriek náročnému obdobiu, ktoré prežíva:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie