Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Po päťdesiatke a troch deťoch bez okolkov! Vendula sa hrdo predviedla v plavkách!
Zdielať na

Po päťdesiatke a troch deťoch bez okolkov! Vendula sa hrdo predviedla v plavkách!

Archívna reportáž

Čerstvá päťdesiatnička Vendula Pizingerová obrátila vďaka svojmu mladému manželovi Josefovi Pizingerovi (32) svoj život celkom naruby. Dovtedy kaviarenský typ, vyznávajúci skôr bohémsky spôsob života, ku ktorému ju priviedol jej zosnulý manžel Karel Svoboda, dokáže teraz žiť aj ako skautka v drsných podmienkach. Dokazuje to svojim sledovateľom na sociálnej sieti odkazmi z jej ciest po zahraničí, kde si neužíva žiaden komfort luxusných rezortov. Podstupuje tam túry v drsných prírodných podmienkach a nebojí sa spať ani "pod širákom". To sa prejavuje pozitívne aj na jej postave. Bacuľkaje preč, z Venduly je vyšportovaná zrelá žena.

​Na jej tretej ceste do zahraničia v tomto roku opäť predviedla, že jej postavu môžu závidieť aj mladé ženy. Po Islande a južnom Španielsku, zamierila spolu s manželom na exotický ostrov Socotra, ktorý patrí Jemenu a leží v Arabskom mori. Nie je to typická dovolenková destinácia pre turistov, aj preto sú tam pláže prázdne, pričom vyzerajú nádherne. "Povaha ženy je ako more. Poddá sa najľahšiemu vánku a odolá tej najťažšej búrke," napísala k sérii fotiek v plavkách pekný výrok Vítězslava Nezvala. Po zničujúcej túre horúcou vyprahnutou krajinou sa s radosťou osviežila v mori, pričom svoje telo v plavkách ukázala aj sledovateľom na Instagrame. Treba uznať, že sa veru nemá za čo hanbiť. 

Nie je to však jej prvá fotka, kde možno vidieť jej peknú postavu.Tento rok v marci ukázala na Instagrame aj čiernobiely záber, na ktorom bola oblečená iba v body. Nedalo sa nevšimnúť, že matka troch detí, z ktorých toho najmladšieho porodila iba pred rokom a pol, má takmer ploché bruško a žiadne kilá naviac. Za to môže ďakovať iste aj svojmu zdatnému mužovi, milujúcemu športové aktivity v prírode, ktorý aj jej dopraje veľa pohybu. Neraz si Vendula aj pofrfle, ale pevná štíhla postava v jej veku za to predsa len stojí.  

Venudla v rozhovore prezradila, aký vzťah mal jej zosnulý manžel Karel Svoboda s jeho menovcom a kolegom Karlom Gottom: 

​Vďaka pohybu na túrach s manželom, ale aj behania okolo svojho veľmi živého malého synčeka Josífka, si môže dovoliť občas zhrešiť aj v jedle, aj keď všeobecne dbá na zdravé stravovanie, píše portál Super.cz"Snažím sa jesť zdravo, ale občas do mňa spadne niečo, čo by asi nemalo. Ale priznám sa, že jedálniček naozaj neriešim, dám si občas aj pivo a víno. Mám rada aj všetko z mäsa, na našej ulici otvorili skvelý farmársky obchod, kde ma občas zaujmú škvarky, slanina i bôčik... Mám tieto veci rada a neriešim, že by som sa tomu mala vyhýbať," nemá problém priznať Vendula, ktorí sa zjavne vie zo života tešiť a naplno si ho aj užívať. Recept na štíhlu postavu je podľa nej asi to, že nemá čas sa zastaviť. "Tá svätá mužská trojica je dosť náročná," so smiechom dodala sympatická prezidentka nadácie Kapka naděje.

Vendula sa ani po päťdesiatke a troch pôrodoch naozaj nemá za čo hanbiť a tak hrdo ukazuje svoje telo v plavkách aj na sociálnych sieťach:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie