Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vymažú ju ako pomstu za Johnnyho? Amber to má nahnuté, petícia má tri milióny podpisov a TOTO je následok!
Zdielať na

Vymažú ju ako pomstu za Johnnyho? Amber to má nahnuté, petícia má tri milióny podpisov a TOTO je následok!

Archívna reportáž

Po troch týždňoch dňoch súdneho pojednávania v spore Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36) za urážky na cti, pokračuje proces ďalej za účasti oboch aktérov a ich svedkov. Už teraz sa ukazuje, že to Amber nebude mať ľahké, hoci pôvodne súd v Británii, ktorý viedol Depp s denníkom The Sun kvôli označeniu jeho osoby za bitkára žien, herec prehral. V hre je veľmi veľa peňazí a v prípade oboch od rozsudku súdu závisí aj ich ďalšia kariéra, hoci Johnny už utrpel nenávratné škody.

​"Očistenie jeho mena na súde je jediný spôsob, ako mu vrátiť kariéru. Vzhľadom na škody, ktoré boli spôsobené v poslednom súdnom procese, sa Deppovo renomé môže len zlepšiť a určite nemôže výrazne klesnúť," tvrdí hercov právnik Jeff Lewis. Súdny spor medzi Deppom a Amber Heard pozorne sleduje celý svet. Vysiela sa naživo cez internet, a tak je možné pozorovať každú reakciu oboch strán. A zdá sa, že sympatie sa výrazne naklonili na stranu herca. Fanúšikovia Johnnyho Deppa sa rozhodli zorganizovať petíciu s výzvou za vylúčenie herečky z pokračovania jej úlohy princeznej Mery vo filme Aquaman. "Urobte správnu vec. Odstráňte Amber Heard z filmu Aquaman 2," stojí vo výzve. Pod túto petíciu sa podpísali už tri milióny ľudí a výsledky sa  zrejme dostavili. Podľa filmovej novinárky Grace Randolph bude Amber Heard v pripravovanom pokračovaní filmu Aquaman na obraze údajne menej ako desať minút. Pokračovanie filmu by sa malo dostať do kín v marci 2023. 

Nie je ale oficiálne známe, či v pokračovaní Aquamana mala byť jej účasť v úlohe Mery tak krátka podľa pôvodného scenára, alebo sa jej čas na plátne skrátil v dôsledku jej právneho sporu s Johnnym Deppom a vôle ľudí.Jeanne Larson, ktorá s petíciu začala, uviedla, že Amber bola "odhalená ako páchateľka domáceho násilia" a zrušenie jej účinkovania vo filme Aquaman 2 by zabránilo tomu, aby sa jej obvinenia voči Deppovi glorifikovali. Ten vo svojej žalobe opisuje viacero prípadov domáceho násilia, ktorému bol vystavený zo strany exmanželky, čo mu počas pojednávania na súde dosvedčili aj viacerí svedkovia. Je pritom zaujímavé, že Heard bola už v roku 2009 zatknutá  za týranie bývalej partnerky Tasyi Van Reeovej.

Amber Heard ako krásna a nebezpečná Mera v prvej časti obľúbeného holywoodskeho trháku Aquaman:

V odôvodnení petície sa uvádza, že sa "nesmie ignorovať utrpenie obetí Heard a glorifikovať túto domácu násilníčku". Upozorňuje sa tam tiež, že "muži sú obeťami domáceho násilia rovnako ako ženy. Je potrebné si to uvedomiť a prijať opatrenia, ktoré zabránia tomu, aby bola známa násilníčka oslavovaná v rámci zábavného priemyslu. Od rozvodu Heard s Johnnym Deppom sa systematicky usilovala zničiť Deppa v Hollywoode, pričom opakovala viacero falošných svedectiev o incidentoch, v ktorých v skutočnosti zneužívala Johnnyho Deppa, ale klamala a vytvárala falošné svedectvá o tom, že on bol páchateľom". Ako sa ukazuje, zatiaľ Amber ani trochu nemôže byť spokojná s priebehom procesu, no jej strana sa dostáva k slovu až teraz, možno ešte zdanlivé Deppove víťazstvo zvráti.

Fanúšikovia Johnnyho oslavujú na sociálnych sieťach úspech petície za odstránenie Amber v Aquamanovi 2:

Súvisiace články

Najčítanejšie