Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialený trapas Chandlera z Priateľov! Myslel si, že žúruje so slávnym režisérom, TAKÁTO ale bola pravda!
Zdielať na

Šialený trapas Chandlera z Priateľov! Myslel si, že žúruje so slávnym režisérom, TAKÁTO ale bola pravda!

Archívna reportáž

Obľúbený herec a predstaviteľ zbrklého Chandlera zo seriálu Priatelia má na konte skutočne vtipnú historku, takmer ako z pera z scenáristov sitcomu. Príbeh jedného z jeho nočných výjazdov sa stal ešte v roku 2006 a zdá sa, že to bola poriadna jazda. Ešte viac ako 14 rokov od večera plného alkoholu a zábavy sa totiž na povrch vynorili skutočnosti, ktoré fakt pobavia.

Americký režisér indického pôvodu, M. Night Shyamalan (50), si v populárnej šou Grahama Nortona zaspomínal na nočný záťah s hercom Mathewom Perrym. Obľúbený herec si totiž ešte donedávna myslel, že to so slávnym režisérom filmov Šiesty zmysel či Vyvolený v daný večer poriadne roztočil a príbeh rozprával inak, ako sa v skutočnosti stal.

V rovnakej šou u Grahama Nortona totiž Matt Perry (51) ešte v roku 2006 tvrdil, že zažil divoký žúr, keď si počas celého večera myslel, že mu robí spoločnosť režisér Shyamalan. Do obrazu ho priviedol až jeho kamarát, ktorý mu ozrejmil, že si v skutočnosti pripíjal iba s neznámym človekom indického pôvodu. Matt Perry sa dokonca priznal, že sa v ten večer cítil, že z neho spraví Shyamalan hviezdu v jednom z jeho filmov a dokonca mu navrhol spoluprácu. Avšak Shyalaman, ktorý si z večera zrejme pamätá viac ako seriálový Chandler, odhalil, čo v ten osudný večer skutočne udialo.

Slávny režisér M. Night Shyamalan po rokoch ozrejmil čo sa počas divokého žúru vlastne udialo. Príbeh ako by bol vystrihnutý z niektorej z epizód úspešného seriálu Priatelia:

"My sme v skutočnosti boli spolu vonku. Len tak sme behali po baroch, keď Matthew navrhol, aby sme odišli na iné miesto," začínal rozprávanie svojej verzie sympatický režisér. "Povedal som mu, že som trochu unavený a pôjdem radšej spať, nech pokračujú ďalej bezo mňa. V ten večer sa tam obšmietal aj istý fanúšik, ktorý bol taktiež Ind. Bol to Mattyho veľký fanúšik, niekoľkokrát za nami prišiel a chcel sa k nám pridať," ozrejmuje Shyalaman, ktorý sa domnieva, že po tom čo bar opustil, neznámy pán sa k zabávajúcemu Mattovi pridal a zaujal režisérove miesto. Až neskôr Perrymu jeden z jeho priateľov ozrejmil, že družný Ind nie je v skutočnosti Shyalaman, a tak s vedomím, že sa s režisérom vlastne nikdy nestretol, šiel Matt aj spať. Zdá sa však, že si túto verziu aj na dlhé roky osvojil, netušiac, že si so slávnym režisérom v ten večer v skutočnosti užil kopec zábavy.

Seriálový Chandler sa dnes teší z triezveho života a zo vzťahu so svojou o 31 rokov mladšou snúbenicou Molly Hurwitz (30):

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Režisér sa však na Matta vôbec nehnevá, naopak, rád by sa sním niekedy opäť stretol. "Musíme sa po tých rokoch opäť vidieť, pretože my sme v skutočnosti žúrovali spolu, bola veľká zábava a on je veľmi zábavný," dodal Shyamalan. Avšak za zdanlivo zábavným príbehom sa skrýva hercov smutný boj s alkoholom a depresiami, ktoré ho dohnali až na liečenie. Sám priznal, že aj tento popletený žúr sa stal ešte v časoch jeho nadmerného pitia.

Herec Matt Perry urobil zo svojho kalifornského sídla útočisko pre abstinujúcich alkoholikov. Za svoju činnosť si vyslúžil aj prestížne ocenenie priamo z kancelárie Bieleho domu:

​Hviezda seriálu Priatelia je však už viac ako sedem rokov "čistá", dokonca získal za svoj triezvy životný štýl v roku 2013 aj ocenenie priamo z kancelárie Bieleho domu. Cenu Champion Recovery získal za otvorenie takzvaného Perryho domu, ktoré funguje ako útočisko pre abstinentov a ich podporu v triezvom živote. Zaujímavosťou je, že zariadenie urobil zo svojho vlastného, dnes už bývalého sídla v kalifornskom Malibu.

Súvisiace články

Najčítanejšie