Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková ukázala zoštíhlenú postavu v plavkách, ktoré ohúrili!
Zdielať na

Dominika Cibulková ukázala zoštíhlenú postavu v plavkách, ktoré ohúrili!

Archívna reportáž

Akoby ani žiadne opatrenia a obmedzenia neboli, známe osobnosti jedna za druhou vyrážajú na dovolenky. Po rodinke Vrbovských v Turecku, či Leošovi Marešovi na Maldivách, je ďalšou hviezdou vyhrievajúcou sa na slnku Dominika Cibulková. V čase, keď už na Slovensku prizmŕza, sa vybrala s rodinkou do Dubaja.

Spoľahlivá a obľúbená destinácia Slovákov, pre ktorých nekončia možnosti v Chorvátsku, je rozhodne zázračné púštne mesto Dubaj. Stačilo pár desiatok rokov, miliardy z ropy a odvážna vízia, a z turisticky nezaujímavej lokality sa stal priam pupok sveta. Dokonca aj ceny sú tam veľmi prijateľné.

Dominika Cibulková ale iste neodletela na Arabský polostrov, aby tam hľadala lacnú dovolenku. Užíva si v krásnom apartmáne za približne 700 eur za izbu na noc aj so svojím manželom Michalom a, pochopiteľne, aj so synčekom Jakubkom.

V takomto luxuse strávi Dominika najbližšie dni:

​Kým počas dvoch dní, čo je pri mori, stihla ukázať izbu, bazén, aj spokojného Jakubka, konečne potešila svojich fanúšikov aj pohľadom na seba. A veru poriadne prekvapila. "Volajte to návrat na Instagram," napísala k fotke doplnenej hashtagom #dovolenkovanalada. No popis bol skutočne to najmenej podstatné. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Fotka, ktoré naša najúspešnejšia tenistka pridala, má hneď tri mimoriadne zaujímavé momenty. V prvom rade je to samotná perfektne zachytená momentka len stotinu predtým, ako Dominiku ošpliechala vlna. V druhom rade je to samotná tenistka, keď je absolútne neprehliadnuteľné, že v porovnaní s letnou dovolenkou v Dubrovniku je výrazne štíhlejšia, niektorých fanúšikov zaujala aj dokonalá línia jej pozadia. No a do tretice sú to plavky, ktoré má na sebe. Ide o luxusnú značku s monogramom LV a model, ktorý má Dominika na sebe, je z budúcoročnej kolekcie. Zakúpiť sa dá zatiaľ len na vyžiadanie v predpredaji, to ale takej dobrej zákazníčke, akou je mama malého Jakubka, iste nerobí problém zariadiť. K cene sa dá dopátrať len ťažko, no podobné plavky tejto značky stoja rozhodne vyše 1000 eur. No nebola by to Dominika, aby vždy nemala niečo extra. A treba uznať, že tieto celé plavky s jedným ramienkom jej mimoriadne seknú.

Súvisiace články

Najčítanejšie