Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Monštrum?! Tak označil živú Barbie istý plastický chirurg, TOTO nasledovalo!
Zdielať na

Monštrum?! Tak označil živú Barbie istý plastický chirurg, TOTO nasledovalo!

Archívna reportáž

Plastiková hviezdička, ktorá dlho nevedela nájsť svoje životné šťastie v koži muža, sa nedávno poriadne rozčertila. Potom, čo v živote podstúpila desiatky chirurgických zákrokov ešte ako muž, zistila, že jej poslaním v živote je byť ženou. A to nie hocijakou, Rodrigo Alves, dnes už Jessica, sa chce čo najviac priblížiť vzhľadom slávnej Barbie. Istý taliansky plastický chirurg si však už podľa nej dovolil príliš, keď vyjadril svoj názor na výsledok plastických zásahov na jej tvári a tele.

Hviezdička reality šou a samozvaná modelka Jessica Alves označila podľa informácii denníka Daily Mail istého plastického chirurga za neprofesionálna potom, ako jej povedal, že je monštrum. Ten si v istej talianskej talkšou veru nedával servítku pred ústa, čo Jessicu hlboko urazilo a nesmierne ranilo. Dokonca sa rozhodla lekára žalovať a zaprisaháva sa, že nedovolí nikomu, aby ju urážal a ubližoval jej za jej vzhľad.

Jessica Alves na svoje zákroky minula dovedna viac ako pol milóna eur a kvôli premene riskovala obrovské zdravotné problémy, no podľa vlastných slov sa cíti byť konečne šťastná. Úsmev na perách jej však zamrzol po tom, ako ju v jednej talianskej relácii označil jeden z hostí, povolaním plastický chirurg, za monštrum. "Okamžite som zastavila živý prenos tej šou a vynadala som mu," spomína rozčúlená Jessica na ponižujúce momenty.

Jessica podstúpila náročnú plastickú operáciu tváre, ktorá jej mala dodať ženské črty a vysnívaný vzhľad sexbomby:

"Je to vrcholne neprofesionálne, aby chirurg použil voči mojej osobe takéto slová. Ja som spokojná s mojimi životnými rozhodnutiami a môj vzhľad sa nemusí páčiť každému. No ja verím, že nielen, že vyzerám lepšie, ale najmä sa cítim byť takto šťastná," hovorí Jessica a dodáva, že celé roky skrývala svoje pravé ja za maskou živej bábiky Kena. K tomu, aby sa stala ženou jej vraj chýbajú iba dve plastické oprácie, z toho jedna je definitívna zmena pohlavia. Predtým však musí podstúpiť ročnú hormonálnu terapiu. "Toho lekára, ktorý ma označil za monštrum budem žalovať. Nemôžem dovoliť, aby mi niekto takto ubližoval a žiadna iná transrodová žena nemôže byť takto diskriminovaná," tvrdí odhodlane Alves.

Jessica je rozhodnutá bojovať proti diskriminácii a nenechá sa za svoj vzhľad nikým urážať. Ako sama tvrdí, momentálne je veľmi spokojná a pozornosť si užíva plnými dúškami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Jessica tiež vyhlásila, že transľudia by mali mať v médiách oveľa väčšie zastúpenie. "Musíme mať viac trans mužov a trans žien v televízii, v médiach a filmoch, aby sme poučili verejnosť o tom, kto sme," myslí si. Možno aj preto sa rozhodla pripraviť pre divákov reality šou, v ktorej sa zhostí hlavnej úlohy. O jej srdce v nej má bojovať sedem mužov z každého kúta sveta. Jessica sa totiž netají tým, že túži po láske a dokonca by sa podľa svojich slov chcela jedného dňa stať matkou vlastného dieťaťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie