Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Takúto prosbu od fanúšika ešte Monika Bagárová nedostala! A VYHOVELA mu!
Zdielať na
Hudba

Takúto prosbu od fanúšika ešte Monika Bagárová nedostala! A VYHOVELA mu!

Archívna reportáž

To, že sa stávajú vďaka sociálnym sieťam mnohé celebrity takmer súčasťou rodín ich priaznivcov, je pochopiteľné. Napriek tomu sa občas stane, že dôvernosť, s akou cudzí ľudia pristupujú k svojmu idolu, je niekedy na pováženie. To pocítila nedávno aj česká speváčka Monika Bagárová, ktorá patrí medzi najvplyvnejšie české influencerky. So svojimi fanúšikmi zdieľa denne mnoho informácií zo súkromia a nie vždy ulahodí každému.

Už pol roka je pre 26-ročnú Moniku Bagárovú najdôležitejšou témou dcérka Rumia. Pri pohľade na jej Instagram to musí byť každému úplne jasné, no nie je sa čomu čudovať. Dieťa je azda každého to najúžasnejšie, čo sa mu v živote pošťastilo. A tak to vníma aj jeden z Monikiných fanúšikov, ktorý sa na ňu obrátil s netradičnou prosbou. 

Zjavne ide o starostlivého otca, ktorý sa obáva speváčkinho vplyvu na deti potom, čo ju na jednej fotke uvidel oblečenú veľmi naľahko. „Monika, vzhľadom na to, že Vás asi nielen moje deti majú za vzor, mám prosbu. Nemohla by ste v tej zime mať poriadne podkolienky, alebo aspoň teplé ponožky, ktoré by schovali členky, veľmi by som Vám bol vďačný. Až časom som pochopil, prečo na tom moji rodičia tak trvali. Ďakujem,“ napísal otecko zrejme v súvislosti s obavou o zdravie svojich detí.

Len pred týždňom sa Monike skončila karanténa pre covid-19, ktorým sa nakazila celá rodina:

​Moniku táto prosba zrejme spočiatku trochu zaskočila, predsa len nesúvisela celkom s jej srdcovou témou, malou Rumiou. Na druhej strane si neskôr asi predsa len uvedomila, že v skutočnosti súvisí. Aby sa mohla dostatočne dcérke venovať, musí byť zdravá. A pokiaľ nerešpektuje riziká v spojení s nedostatočným oblečením, môže to ohroziť jej zdravotný stav. A starať sa o dieťatko v horúčkach nie je to pravé orechové.

Navyše, nedávno speváčka spolu s dcérkou prekonala covid-19, a tak je ešte stále v rekonvalescencii. Mala by preto vo zvýšenej miere dbať na svoje zdravie a tak aj zareagovala. „Mohla, máte úplnu pravdu,“ odpísala svojmu fanúšikovi potom, čo si sama ako matka uvedomila svoju zodpovednosť voči nezletilým fanúšikom. Tento jej krok a ústretovú reakciu možno rozhodne chápať ako znak istej zrelosti, čo možno jednodznačne pripísať aj tomu, že už empaticky chápe, o čo ide.

Súvisiace články

Najčítanejšie