Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tne do živého! Nová Plekancova partnerka o živote s Vondráčkovej synmi!
Zdielať na

Tne do živého! Nová Plekancova partnerka o živote s Vondráčkovej synmi!

Archívna reportáž

Rozchod či rozvod nie je nič príjemné, no ak sú vo vzťahu deti, je to o to bolestnejšie. Žiaľ, predovšetkým práve pre deti. Našťastie, sú páry, ktoré sa rozumne dohodli na starostlivosti o potomkov. Patria medzi nich aj Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec, ktorí spolu majú dvoch synov, čoskoro 9-ročného Matyáša a 5-ročného Adama.

Len prednedávnom sa vyjadril inokedy skôr rezervovaný Tomáš Plekanec, čo cíti k súčasnej partnerke, Lucii Šafářovej. A medzi ľuďmi to vzbudilo veľkú pozornosť.  Zrejme ťažko musela prehĺtať horkú pilulku pravdy Lucie Vondráčková, hokejistova bývalá manželka a matka ich dvoch spoločných synov. Odkaz sa totiž dal pochopiť aj tak, že Plekanec chcel dať verejne na známosť, že v osobe bývalej tenistky našiel niečo, čo mu doteraz vo vzťahoch chýbalo.

Najnovšie sa zas Šafářová rozrozprávala v rozhovore s Bárou Strýcovou, bývalou tenisovou kolegyňou, ktorý zverejnil web iSport.cz, ako to má aktuálne s domácnosťou, kde pribudla nielen dcérka Leontýnka, ale aj Tomášovi  dvaja synovia. Má ich totiž tak, ako chcel, v striedavej starostlivosti s bývalou manželkou, Luciou Vondráčkovou. V jeho prípade s ním žijú synovia štrnásť dni v mesiaci. To, samozrejme, musela prijať aj tenistka. "Totálna zmena životného štýlu, ale v pozitívnom smere," tvrdí Šafářová.

Šafářová pre tehotenstvo ukončila profi kariéru:

​Ďalej Šafářová podrobnejšie rozviedla, aké náročné je pre ňu starať sa o rozširujúcu sa spoločnú domácnosť. "Keď máme ešte chlapcov, čo máme vždy pol mesiaca, tak nás to zamestnáva takým spôsobom…," chvíľu musela hľadať správny výraz na to, ako prebieha striedavá starostlivosť. "Z nuly na tri je veľký skok, ale je to skvelé," snaží sa presvedčiť verejnosť. "S chlapcami máme plný dom. Je toho dosť, ale len v dobrom," optimisticky v skratke zhŕňa svoje myšlienky.

Konečně je tu další díl podcastu U Baru, tentokrát s Lucií Šafářovou. Navíc mám novou vychytávku, aby byl lepší zvuk -...

Uverejnil používateľ Barbora Strýcová Streda 18. novembra 2020

Ako matka malej dcérky Leontýnky, ktorú má s partnerom Tomášom Plekancom, citlivo vníma vzájomné vzťahy nevlastných súrodencov. "Mám strašnú radosť, že spoločne majú pekný vzťah. Malá ich miluje, je pekné ich vidieť pokope. Fungujeme ako rodina. To je pre mňa najviac," konštatuje Lucie. "Sme šťastní, máme šťastnú rodinu. Strašne by som si priala, aby to nikdy neskončilo," zdôrazňuje emotívne na záver. Nepochybne je veľmi pekné, ak takto dokáže rodina fungovať, no ťažko povedať, ako to cíti Vondráčková, keď číta tieto vyjadrenia. Je možné, že je už nad vecou a, napokon, oddýchnuť si od dvoch divokých chlapcov môže prísť vhod.

Súvisiace články

Najčítanejšie