Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krásna Haberova manželka Daniela opäť zažiarila! TÝMTO Paľa dráždi v posteli!
Zdielať na

Krásna Haberova manželka Daniela opäť zažiarila! TÝMTO Paľa dráždi v posteli!

Archívna reportáž

Je to kruté a nezmyselné, ale v šoubiznise rozhoduje okrem krásy a talentu aj vek. Najmä v prípade žien. No je pár výnimiek, ktoré zjavne majú recept na večnú mladosť a aj kamery ich stále milujú. Jednou z nich je aj partnerka Paľa Haberu, čerstvá päťdesiatnička, Daniela Peštová. Aktuálne ju oslovila svetoznáma firma do svojej kampane.

Manželka Paľa Haberu (58), svetovo uznávaná modelka Daniela Peštová (50), sa nemusí báť o prácu v modelingu. Naopak, ponuky sa jej len tak hrnú. Už po druhýkrát za posledný rok ju oslovila agentúra z New Yorku s ponukou na fotenie pre ikonickú značku Victoria’s Secret. A ona obe s úprimnou radosťou prijala, píše portál Blesk.cz. Spolupráca s touto značkou bola pre ňu srdcová záležitosť aj pre profesionálnu úroveň jej tímu. Takmer po dvadsiatich rokoch sa stala opäť tvárou kolekcie spodnej bielizne, čo brala ako veľkú poctu, aj keď sa netajila počiatočnými obavami.

Po úspechu kampane Victoria’s Secret na jar tohto roku, keď bola Daniela jej tvárou, nafotila modelka nedávno aj vianočnú kampaň. Veľmi si pochvaľuje nádherné lokality ako aj exkluzívne podmienky, za ktorých zvyčajne prebieha fotenie. „Aj keď aj tento rok bola lokalita veľmi luxusná, kvôli covidu bolo fotenie predsa len iné. Žiadne skupinkové fotky, všetci okrem modeliek v rúškach, zdravotník, ktorý všetkým meral teplotu a kontroloval, či sa dodržiavajú všetky bezpečnostné pravidla na mieste. Ale aj tak som si to fotenie veľmi užila a fotky sú krásne, plné sviatočnej atmosféry a optimizmu. Mne sa páčia veľmi, dúfam, že sa budú páčiť aj ostatným,“ vraví Daniela a verí, že aj táto kampaň bude úspešná ako pre ňu, tak aj pre značku.

Daniela a Paľo sú spolu už takmer 20 rokov:

​Victoria’s Secret zaznamenala nedávno prepad záujmu o jej ponuky. Začali jej konkurovať nové značky napríklad aj Savage x Fenty slávnej speváčky Rihanny určenej pre ženy všetkých tvarov. A tak aj VS zmenila stratégiu. Prestala protežovať mladé ultraštíhle modelky, čo sa nepáčilo mnohým zákazníčkam, a uprednostnila osvedčené tváre zrelých žien ako sú Peštová či Helen Christensen. A do fotenia kampaní sú zahrnuté aj plnoštíhle a transgender modelky. Zmena VS zjavne len prospela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Plne podporujem stratégiu ’inkluzivity’, keď boli do fotenia zapojené aj plus size modelky. A tiež ma potešilo, že zapojili i našu starú gardu modeliek," vyjadrila Peštová svoj názor a podporu zmene. Má pre VS slabosť, tam totiž svoju kariéru modelky začínala. Rada si oblieka jej modely aj v súkromí. Z kolekcie, ktorú fotila, má obľúbený najmä jeden kúsok, ktorý vraj vždy spoľahlivo urobí službu pri horúcich chvíľach s jej partnerom Paľom Haberom. Je to vraj saténové pyžamo s kvetinovou potlačou, pôsobí nielen sexi, ale je aj pohodlné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie