Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Monika Bagárová po dlhých týždňoch hlási: Vrátil sa k nám!
Zdielať na
Hudba

Monika Bagárová po dlhých týždňoch hlási: Vrátil sa k nám!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová (26) sa rada zveruje s každodennými starosťami aj radosťami svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí. Veľmi sa teší z narodenia dcérky s nezvyčajným menom Rumia, ale so starostlivosťou o ňu to nemá celkom ľahké , keďže jej partner je často mimo domu. Ešteže má obetavých rodičov.

Partner Moniky a zároveň Rumiin otecko, bojovník MMA Makhmud Muradov (30) má povolanie, ktoré mu neumožňuje, aby sa mohol denne venovať svojej malej ratolesti. Ako vychytený zápasník musí cestovať do rôznych častí sveta na zápasy a tréningy.    

Monika sa už zmierila s tým, že partnera nemá každodenne pri sebe. V prvom rade mu želá v jeho športe úspech a preto ho podporuje v jeho snažení a ambíciách. Niekoľkotýždňovú odlúčenosť si partneri zmierňujú aspoň virtuálnym kontaktom. Posledné tri týždne Makhmud doslova uviazol v Las Vegas, kam odletel kvôli dôležitému zápasu. Jednalo sa o veľké peniaze, ktoré mohol získať, ak by zápas vyhral. Žiaľ, k zápasu nedošlo. V rámci povinného testovania na koronavírus mu zistili, že je pozitívny a musel ísť okamžite do karantény.

Monika spolu s dcérkou bojovali s kornavírusom v čase, keď bol otecko Mach v Las Vegas. Hneď, ako mu to situácia dovolila sadol na lietadlo do Prahy za svojimi láskami:

​Samému Muradovi bolo za jeho dievčatami, pochopiteľne, veľmi smutno. Krátil si chvíle aspoň pozeraním fotiek, ktoré mu Monika neustále posielala cez sociálne siete. Situácia bola o to ťažšia, že aj ona doma zápasila s koronavírusom a neobišiel ani malú Rumiu. To sledoval Mach z diaľky so znepokojením, netrpezlivo preto čakal na ukončenie karantény a prvý možný let do Prahy. Mnohé letecké spoje boli do Európy pre koronavírus zrušené. Nakoniec sa ale dočkal a je už konečne spokojný doma.    

 Monika si užíva každú jednu vzácnu chvíľku, keď je rodinka pokope. Svoju radosť zdieľala s fanúšikmi na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Speváčka sa podelila s radosťou z návratu Macha so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Na sociálnu sieť umiestnila fotografiu šťastnej trojice s krátkym a jasným komentárom: „Tato je doma.“ Ten nelenil a pridal fotku ako hrá v pohodlí domova hru na počítači. „Konečne doma a trochu pokoja. Až si zahrám túto vikingskú pecku, tak vám ju ako poďakovanie dám do súťaže a mnou podpísanú,“ dopísal na vysvetlenie. Svojim fanúšikom doprial na živom streame aj pohľad na svoju milovanú dcérku. Zdá sa, že mladej rodinke už nič nechýba ku šťastiu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie