Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Absolútna dokonalosť! Vendula Pizingerová sa nechala nahovoriť na TOTO, výsledok je fantastický!
Zdielať na

Absolútna dokonalosť! Vendula Pizingerová sa nechala nahovoriť na TOTO, výsledok je fantastický!

Archívna reportáž

Hoci jej ťahá pomaly na päťdesiatku, nezľakla sa myšlienky, žeby predsa len ešte mohla priviesť na svet bábätko aj vo svojom treťom manželstve. Manžel Venduly Pizingerovej, 33-ročný Josef, bol totiž bezdetný a hoci si jedného syna vyženil, predsa len, vlastné dieťa je sen azda väčšiny ľudí. A podarilo sa.

Športovec Josef Pizinger dostal tento rok ku svojim 33. narodeninám ten najkrajší darček. Presne na 13. októbra, keď oslávil "Kristove roky", naplánovali lekári cisársky rez jeho manželke Vendule. Pochopiteľne, nešlo o náhodou, chlapček bol už donosený a kým sa sám nevypýtal na svet, nebol problém si plus-mínus určiť deň, keď sa sekcia vykoná.

Od toho momentu bolo obom šťastným rodičom jasné, čo, alebo skôr kto je v ich živote najdôležitejší. Vendula to denne dokazuje krásnymi momentkami zo života rodinky, pričom Josef sa ako otec rozhodne nenechá zahanbiť a všetky rodičovské úlohy hravo zvláda.

Vendula tehotenstvom najprv šokovala, no vo finále jej už snáď všetci priali šťastie:

​A 47-ročná Vendula to všetko zaznamenáva. Ako pred pár dňami úprimne povedala, vypočula radu svojich rodičov, ktorí jej odporúčali fotiť každý moment, aby na krásne chvíle ostala pamiatka. No nie je to len Vendulin či Josefov mobil, kde pribúdajú desiatky fotiek denne. Prezidentka Nadácie Kvapka nádeje vypočula rady svojich priateliek. "Tu mal Josef desať dní. Kamošky ma prehovorili, aby som nechala spraviť tieto fotky. A dobre spravili, ďakujem. Čas prosto nevrátiš, ani minútu," napísala s citeľným dojatím trojnásobná mama.

Treba uznať, že je skutočne dobre, že Vendula svoje kamarátky vypočula. Fotky malého Josífka sú skutočne prekrásne a všetci fanúšikovia sa nadchýnajú chlapčekovou dokonalou krásou. "Panebože, ten je krásny," pridala srdiečka aj Marta Jandová a podobne to vidí aj Monika Absolonová. Padla dokonca aj otázka, ako sa robia tak krásne deti. Na to je pritom veľmi ľahká odpoveď - z lásky. Inak to iste nebolo ani v prípade Josefa a Venduly Pizingerovcov.

Súvisiace články

Najčítanejšie