Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Aj Dominike Cibulkovej sa zachcelo tepla! Do TOHTO raja odcestovala aj s rodinou!
Zdielať na

Aj Dominike Cibulkovej sa zachcelo tepla! Do TOHTO raja odcestovala aj s rodinou!

Archívna reportáž

Koronavírus dočista ochromil predovšetkým dve odvetvia - kultúru a cestovný ruch. Paradoxne, azda nikdy sa tak neoplatilo cestovať, ako práve teraz. Tie krajiny, ktoré sa turistom neuzavreli, lákajú na priam šialene nízke ceny. Tie najluxusnejšie hotely sú aktuálne dostupné pomaly za ceny hostelov, už len vymyslieť, ako sa do exotiky dostať.

Rytmus si so svojou rodinou zvolil na trojtýždňovú dovolenku pri mori pomerne skromnú destináciu - Turecko. No pochopiteľne, pri výbere hotela sa neuskromňovali vôbec, luxusný rezort poskytoval skutočne špičkovú kvalitu za cenu zhruba 400 eur za izbu. Je ale možné, že aj tento hotel, ako aktuálne mnohé iné, v mene získania klientely výrazne podliezol svoje obvyklé ceny. 

Manželia Vrbovskí mali šťastie aj na počasie. Zrejme len málokto by na mieste len "kúsok" od Slovenska,  zhruba 2200 kilometrov, čakal začiatkom novembra tridsiatky. No mohlo to byť aj inak, predsa len je to už obdobie, keď je počasie nespoľahlivé aj v južných končinách.

Dominika ukázala izbu aj výhľad:

​Žiadny risk absolútne nechcela podstúpiť naša najúspešnejšia tenistka Dominika Cibulková. Stačí jediná fotka a každému je hneď jasné, že záber bol nasnímaný v exotike, na bielučkej pláži. Na rozdiel od Vrbovských Dominika destinjáciu netají - sú v Dubaji a pripojila aj názov hotela. Prekvapivo 5-hviezdičkový hotel má o niečo nižšiu cenu za noc, ako ten, kde bol Rytmus s rodinou. Pýtajú si "len" 380 eur za izbu pre dvoch, no Dominika si vybrala značne drahšiu verziu suity Ocean Luux za zhruba 760 eur za izbu na noc. 

Biely piesok, palmy, dokonalé more a blankytné nebo. TAKÝTO má Cibulková výhľad:

Instagram/DC

Napriek tomu, že letecká doprava je aktuálne kriticky ochromená, a aj najväčšie letiská, ako je napríklad to viedenské, zívajú prázdnotou, Dominika si však vybrala destináciu, kam sa stále v obmedzenom režime lieta, hoci lietadlá sú neraz poloprázdne. No je možné, že tak, ako v prípade letnej dovolenky v chorvátskom Dubrovniku, aj teraz zvolila Dominika súkromné lietadlo. Istú zásadnú pochybnosť však vzbudzuje to, že sa nepochválila fotkou, čo by tenistka, ako ju ľudia poznajú zrejme spravila. Po návrate bude musieť rodinka dodržať minimálne 5-dňovú karantému a absolvovať test na koronavírus. S tým ale iste počítali, a ak by aj neboli fanúšikmi testovania, za parádnu dovolenku to rozhodne stojí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie