Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cibulková dala už aj synčeka do rúk stylistu! TOTO je Jakubkov najnovší dokonalý outfit!
Zdielať na

Cibulková dala už aj synčeka do rúk stylistu! TOTO je Jakubkov najnovší dokonalý outfit!

Archívna reportáž

O tom, že Dominika Cibulková je doslova maniačka na značkové kúsky, módu a dokonalý štýl, niet pochýb. Vďaka poctivo oddreným peniazom si to všetko môže dovoliť a dokonca, môže to nechať aj na odborníkov. O jej módne kreácie sa stará obvykle jej dobrý kamarát a zároveň už aj krstný otec malého Jakubka, Andrej Kusalík. Práve on si vzal do parády už aj svoje krstniatko.

Tak, ako pri azda každej debate o kráse, aj pri móde ide o vysoko subjektívnu vec. To, čo niekto považuje za úplnu dokonalosť by si iný na seba neobliekol ani za svet. Inak to nie je ani v prípade outfitov našej najúspešnejšej tenistky, 31-ročnej Dominiky Cibulkovej. Nastalo už pár momentov, keď ju verejnosť za to, čo si obliekla, zvozila priam pod čiernu zem.

Treba pritom povedať, že Dominika si necháva pravidelne poradiť od 31-ročného módneho stylistu a za mnohé jej škandalózne kúsky je tak v skutočnosti zodpovedný aj on. Napríklad aj za šľapky exkluzívnej značky z pravej kožušiny, ktorými sa Dominika pochválila pred mesiacom a opäť tým dvihla tlak milovníkom zvierat.

Pred rokom sekla Dominika s profi kariérou tenistky. Dôvodom bol práve Jakubko:

​No podľa všetkého už zverila Dominika do rúk svojho kamaráta nielen vlastný šatník, ale aj Jakubkov. Hoci je to 5-mesačnému chlapčekovi rozhodne úplne jedno, čo má na sebe, jeho mama si na exkluzivite potrpí. "Náš krstný Andrej Kusalík nie je doma už len vo fashion, ale už zahŕňa aj baby fashion," napísala k rozkošnej fotke synčeka Dominika. Jakubko je na nej celý v smotanovo-bielej súprave zo zjavne kvalitných materiálov s vlnou na čele.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nas krstny @andrejkusalik nieje doma uz len vo fashion,ale uz zahrnuje aj baby fashion ??? styled by him ??? #jakubko

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Treba uznať, že to malej kópii otecka Michala skutočne sekne, no pri jeho rozkošnosti by bol na zjedenie azda v čomkoľvek. Už prednedávnom vyzeral Jakubko úžasné v značkovom overale za 500 eur, teraz ukázala jeho mama ďalšie kúsky, iste opäť nie práve najlacnejšie. Aj vyparádenie Jakubka na krst mal v rukách Kusalík a tak sa zdá, že Dominika už svojho synčeka len tak mirnix-dirnix do hocičoho neoblečie. No do koho by už mala investovať, ak nie do svojho syna. Začala na tom pracovať ešte pred jeho narodením, keď mal pripravený luxusný šatník a tento trend sa iste tak skoro nezmení, naopak. Možno očakávať, že Jakubko bude čoraz viac ohurovať svojím jedinečným štýlom, aký si však zrejme väčšina mamičiek dovoliť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie