Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
TRI krajiny za dva týždne v čase pandémie?! Rytmus zahmlieva rečami o Indii, Kube a Turecku!
Zdielať na

TRI krajiny za dva týždne v čase pandémie?! Rytmus zahmlieva rečami o Indii, Kube a Turecku!

Archívna reportáž

V piatok pred dvomi týždňami pridal Patrik Vrbovský na sociálnu sieť fotku z letiska. Vtedy nikto netušil, kam sa s rodinkou vybrali. Hoci to zjavne chceli utajiť, podarilo sa nám podľa pár detailov na fotkách zistiť, že si odišli užiť predĺžené leto do Turecka. No nie všetci trafili a zjavne má z toho Rytmus veľkú zábavu.

Tesne pred spustením plošného testovania na koronavírus frnkli Patrik, Jasmina a Sanel Vrbovskí zo Slovenska. Možnosti na cestovanie sú značne obmedzené, mnoho krajín je pre turistov uzavretých, mnohé vyžadujú čerstvé PCR testy, mnohé dala na "červený zoznam" naša republika. Do krajiny, ktorá nie je na zozname tých bezpečných sa vybral aj Rytmus s rodinou.

Už vyše dva týždne sú v letovisku Belek v Turecku, kde ešte panuje príjemné letné počasie. Prvé dni sa Patrik chválil teplotami nad 30 stupňov Celzia, teraz už trochu poklesli, no stále je dosť teplo na pohodové kúpanie sa v mori.

Rytmus používa humor a iróniu už pomaly v každom rozhovore. Vážny je len keď ide o jeho súkromný život a kariéru:

​Kdesi sa však objavila aj informácia, že sú na Kube, pričom každému muselo byť na prvý pohľad jasné, že to nie sú bielučké kubánske pláže. Táto informácia sa zjavne dostala aj k Rytmusovi a ten si z toho začal robiť žarty. Dokonca naznačoval, že sú s rodinou v Indii. "Pozdravujeme všetkých s celou rodinkou z novembrovej prechádzočky v úžasnom podnebí na brehu rieky Gangy," napísal raper k fotke zo záhrady luxusného tureckého hotela. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdravujeme všetkých s celou rodinkou z novembrovej prechádzočky v úžasnom podnebí na brehu rieky gangy. #ŠakAleKefkaNo

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Aj podľa niektorých komentárov je jasné, že ľudia sú zmätení a niektorí si skutočne myslia, že sú na Kube. Pravdou je, že tá sa turistom otvorila až 1. novembra, konkrétne pláž Varadero, no Rytmus s rodinou odleteli už 30. októbra, takže ani tento údaj nesedí. Podľa všetkého nepotrbujú ku šťastiu exotiku a úplne im stačí byť "len" 2200 kilometrov od Slovenska. Hoci ubytovanie skutočne nemajú skromné - ich päťhviezdičkový hotel stojí na noc zhruba 400 eur za izbu. Ak by platili túto sumu, doteraz zaplatili len za ubytovanie 6000 eur. A ak Jasmina minulýt týždeň nežartovala, možno ešte nejaký týždeň či dva pobudnú. Po návrate ich však tak či tak čaká minimálne 5-dňová karanténa a následný test. Výsledok ukáže, či sa im koronavírus v slnečnom raji vyhol.

Súvisiace články

Najčítanejšie